| alex16A a întrebat:

Bun,deci sunt acasa cu sora mea de13 ani si de vreo ora i-a venit ciclul si plange,mama e la lucru in Spania iar tata e in delegatie, iar sora mea este foarte speriata si nu stiu cum sa-i explic va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Explica-i ca e ceva normal la toate fetele, ca odata pe luna o sa aiba asa ceva 3-4 zile! Spune-i sa nu-si faca griji ca nu e ceva ce ii poate face rau! Succes si ai grija cum ii explici, frumos si usor! Funda?

46 răspunsuri:
| alex16A explică (pentru Stelutza1990):

Are tampoane ca i-am cumparat mai devreme, pentru durerea de sani exista vreo pastila ceva sunt foarte neinformat!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Esti penibil baiete! la ce vocabular ai, si caracterul e pe masura! cred ca traiesti in pestera! poti sa ma injuri in continuare cat vrei! dar e anormal ce povestesti tu aici! daca avea 6 ani, serios intelegeam si grija ta si spaima ei! dar la 13 e aproape majora! urmeaza sa ii pui tu tamponul?
si pe principiul '' cel mai inteligent cedeaza primul'', haide pa! eu am abandonat discutia!

| Stelutza1990 a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Draga, da-i pace si nu-l critica.
ori e adevarat ce spune, ori vrea sa stie ce sa faca in acest caz.
ii ok. oricum. hai mai bine sa-l invatam si sa-l sfatuim, ca doar nu ne dor unghiile sa dam pe taste.

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Stelutza1990):

Draga! prefer sa raspund cuiva care chiar are nevoie de ajutor si pune intrebari pertinente!
daca ar fi vrut doar sa se informeze, ar fi fost ok! dar sa o dea exemplu pe sora lui! hai sa fim seriosi! mi se pare tare aiurea! eu refuz sa ma las prostita pe fata cu asemenea intrebari!

| Stelutza1990 a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

A dat detalii destul de precise ca ar avea o problema.
nu prea conteaza in ce relatie este cu,, problema,,
mie nu-mi prea conteaza cine este. am scris ce am stiut ca ar trebui sa faca in situatia data.
si daca este troll, ce ne pasa noua?

| Stelutza1990 a răspuns (pentru alex16A):

Durerea de sani nu este insuportabila.
Sa taca si sa inghita asta.

| 7639781254 a răspuns (pentru alex16A):

Poti sa fii sigur ca este jenata din cauza ca esti baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Trebuie să îi explici că este ceva normal, aşa le vine la toate fetele.
De-acum încolo aşa va avea lună de lună.
Te pup!

Pai sunt desteapta si am vorbit frumos! nu cu argouri si jargoane ca la usa cortului cum ai facut tu! dar ce te-a suparat asa tare? faptul ca sunt singura care ti-a dat peste nas spunandu-ti adevaraul? :rolling on the floor asa este dragul meu! adevarul supara! dar n-avem ce face! continua cu injuraturile ca vad ca esti as! despre menstruatie nu stiai nimic dar la jigniri si injuraturi iti merge mintea! de fapt cred ca doar atata poti! asta e! unii trebuie sa mai ajunga si la matura!
haide pa si menstruatie placuta in continuare! :rolling on the floor

Hai sa iti explic o chestie! poate am exagerat si eu cand am ramas uimita de situatie! insa daca este real ceea ce spui, repet, DACA ESTE REAL, mi se pare inadmisibil ca sora ta sa fie atat de nepregatita pentru viata, in zilele astea cand netul iti pune la dispozitie orice informatie doresti! ea este clasa a 7-ea sau a 8-a! deci este mare! poate in ochii tai este inca un copil, dar nu este adevarat! iar lucrurile astea atat de intime nu se povestesc cu lux de amanunte fratelui care nici el nu stie mai multe decat ea! o fi timida si cuminte! bun! asta este caracterul ei! dar totusi, din asta nu se moare! durerile se calmeaza cu antiinflamatoare si gata! iar ca alternativa, putea sa o sune la telefon pe mama, chiar daca e plecata. i-ar fi explicat care este treaba fara sa fii tu nevoit sa pui intrebari pe aici despre sanii ei!
in alta ordine de idei, eu inteleg ca o iubesti! dar trebuie sa pricepi ca nu este pe moarte! toate fetele trec prin asta! ea mi se pare, dupa cum reactioneaza, deloc pregatita pentru viata! si asta nu este ok. vei fi langa ea toata viata sa ii explici ce si cum? nu cred!
asa ca trebuie sa inteleaga si ea ca trebuie sa se documenteze singura, sa stie ce se intampla cu corpul ei, sa stie la ce sa se astepte! si aceasta atitudine ar fi spre binele si spre folosul ei!
viata nu este usoara! si daca nu te pregatesti cat de cat pentru ea, esti mancat de viu sau nu faci fata!
sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa spun! eu incetez cu jignirile si restul aiurelilor pentru ca nu imi sta in caracter sa fiu asa! tu poti sa continui cu injuraturile, nu ma deranjeaza! dar mai bine ai purta o discutie serioasa cu sora ta si i-ai explica faptul ca este perfect normal ce i se intampla!
o zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Lasa-l ca se vede ca-i un distrus, si el si sorsa dupa cum a reactionat, vorba ta...

-Numai bine.

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru anonim_4396):

Of, in sfarsit cineva care intelege ce am vrut sa spun! sper sa priceapa si el! chiar daca am fost dura in exprimare, am vrut sa-i deschid ochii asupra problemei! sper sa nu primesti si tu injuraturi acum happy

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Bluebutterfly80):

Stai linistita, ca de acolit n-o sa ma ocoleasca, n-am eu norocul asta.
Deci (sa nu imi scoateti ochii ca n-am adus argumente), de ce e el, fratele de 16 ani, un distrus:
1.Deoarece injura ca la usa cortului (un anonim, care acel anonim ar putea avea si 55 de ani ori poate nu mai mult de 11-12 anisori...cum sa-ti permiti sa aduci astfel de injurii unei pers. pe care n-o stii deloc?!) fara nici un motiv real.

2.Deoarece nu cred ca-i cadea manuta sa dea un simplu search pe google despre ce si cum (problema discutata) si imediat dupa ce gasea rezultatul dorit s-o ia pe sorsa si s-o puna in fata p.c.-ului sa se informeze si ea si sa nu se mai smiorcaie dintr-un nimic atat de banal (ca daca avea dureri mari, ca stiu si eu ca in acea perioada a lunii iti vine sa te tavalesti pe jos de dureri, farmacia nu era departe).

3.Deoarece pune o astfel de intrebare aici, s-o vedem cu totii, incalcand intimitatea surorii sale mai mici si, de fapt, facandu-se de ras.

-Numai bine.

| rafaela21 a răspuns:

Esplicai ca si la toate fetele ii vine asa ceva si sa nu fie speriata

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Uite ca te-a ocolit! ai scapathee hee pana si raspunsurile date mie au disparut! ce minune! zi merci! happy

| Nibichan a răspuns:

Dai o carte de anatomie XD... nu serios dai una!