Bun.nu stiu cati ani aveti.probabil ca tineri inca pr iubire.Nu consider ca un copil sau adolescent poate iubii la o varsta frageda.Ok...una e a iubi si una e a placea + ca sunteti doar de o saptamana impreuna. Daca fata aceea iti e prietena nu ar trebuie sa faca asa ceva.Eu te sfatuiesc sa vobesti cu el si cu ea. Poate chiar fata in fata toti 3.Important e sa nu suferi tu dupa aceea.
BAfta si te pup:*
Nu prea cred ca te iubeste... si fiind prietena ta cea mai bun ar fi bine sa-i spui si daca o sa faca vreo idiotenie inseamna ca nu iti este prietena devarata... logic nu?!
Din gura poate spune multe mai greu este sa si demonstreze ceea ce spune...nu stiu cati ani ai, dar parerea mea este ca el nu este decat un baiat care vrea sa iti faca capul mare! funda?
Buna Dimineata Scuza ma ca incep asa dar este mai bine asa decit altfel Am impresia ca tu il placi Foarte mult pe acel baiat Probabil este genul de baiat un pic mai smecheras. Deci hai sa ti spun cum este cu baietii.Deci La Vorbarie nu i intrece nimeni dar la fapte Ba.Asa ca eu ti o spun din start sa te retragi si sa l uiti cu sguranta ca vrea doar un singur lucru de la tine foarte repede si curind asa ca mai bine lasao balta de relatie crede ma!
Daca e cea mai buna prietena a ta, respectiv si ea te considera la fel, ar fi bine sa-i spui! Apoi, daca el te iubeste (asta poti doar tu sa spui fiindca tu-i vezi comportamentul fata de tine), intrebarea e daca si tu simti acelasi lucru; daca e reciproc ce conteaza ca ai colegii ipocriti, pur si simplu nu-i priveste, sa-si vada de treaba lor, dar daca ti-e rusine cu el, eu una iti zic 100% ca nu-l iubesti. Apropo, de ce sa te superi pe ea? Adica asa cum tu te poti indragosti, poate si ea (si eu am patit aceeasi cheste cu cea mai buna prietena a mea si chiar daca au trecut destui ani de atunci, tot asa am ramas). Daca ti-e prietena o sa inteleaga, poate ca se va supara putin, dar ii va trece repede
Eu nu stiu daca el stie ce e aiai iubire cu adevarat sentimentul asta nu apare asa dupa o saptamana hop top nu cred ca priveste pe nimeni daca esti tu sau nu cu el. Daca nu spui o sa dea altele tarcoale si daca spui, vor da altele tarcoale, gen fata asta, doar pentru a te face pe tine sa suferi. Deci, lasa lumea sa isi dea seama, iar acest baiat care iti spune ca te iubeste asa din prima saptamana te va alege pe tine ca doar tu esti iubirea lui