Salut! Deci daca ea a mai fost casatorită si incepe sa faca comparatii intre tine si fostul este rau, probabil de aceea sa si despartit de primul sot nu sa potrivit nicu el cum nu se potriveste nici cu tine, ce varste ave ti voi?
Tu o iubesti ea te iubeste? Tu esti visator observ, fii rational, matur si tu, nu te iubeste se foloseste de tine apoi fuge la altul se numeste hipergamie, asa sunt femeile genetic facute sa caute mereu cv mai bun
Cred ca planuia sa scape de tine, si face circul ala pentru ca atat stie.
Te sfatuiesc sa pleci cand zice asta, sa vezi daca se calmeaza si te cauta, ori nu. Cat timp stai fara ea, te gandesti si tu daca merita sa te chinui sa stai in relatia aia, sau e o partenera nepotrivita.
Ca n-ai koae sa o pui la respect si sa pui piciorul in prag. Trebuie sa ai un cuvant de spus, sa pui piciorul in prag, am impresia ca te cam ia de fraier dupa ce spui aici,, mai ales ca te compara si cu fostul. Eu zic sa-i dai un mesaj cat se poate de sincer sau sa va vedeti fata-n fata ca stii unde sta, ii dai un ultimatum de genul " ce ai de gand cu relatia noastra? acum e momentul sa spui, nu mi-a picat bine sa ma ignori, consider ca suntem 2 oameni maturi iar tu te-ai comportat imatur, ori ai pe altul, ti s-a luat de mine ori ce ai de gand?" Macar stii intentia ei, intreband aici niste necunoscuti nu va rezolva nimic
La ce te referi cand spui "Greseala"?
Care dintre voi e Dumnezeu, sau Judecatorul care Decide ce este o Greseala? - spun asta pentru ca intr-o relatie, aproape cu totii definim "Greseala" cand nu obtinem rezultatul propriilor noastre expectative, cand mai curand Greseala este sa avem aceste Expectative impuse altei persoane. Si vezi Doamne, Noi Iertam!
"orice greseala ar face as putea-o ierta, discuta si rezolva cumva lucrurile indiferent de greseala, eu zic ca asta e iubirea adevarata. "
Asta nu e iubirea adevarata, asta înseamnă sa fii un catelus adevarat.E ca si cum ai spune ca iubita ta poate "greși" organizând câte o orgie in fiecare saptamana si tu ai ierta-o pentru ca asta înseamnă iubire adevarata.
"îmi zice sa plec din casa ei?"Adică stai in casa ei sau ce?
Buna părerea mea este că nu merita de ce spun asta pentru simplu fapt că îți spune sa ieși afară din casă la prima discuție sa zicem mai aprinsă și te compară cu fostul ceea ce mi se pare total greșit, și eu sunt într-o relație de aproape 7 ani și am avut enn discuți mai mult sau mai puțin plăcute și locuiesc la el daca mie mi-ar fi spus de fiecare data ieși afară din casă sincer plecăm și Pa gata se termina nu stau să mă rog de nimeni am viața înainte sunt tânără nu merita sa stai să suporți la infinit asemenea ieșiri!
Cred ca ea va compara intre tine si fostul ei, urat ca face de astea.
Daca te-a alungat din casa ei, eu zic sa mergi mai departe, las-o in pace pentru un scurt timp, daca nu da un semn sa te intorci, etc, la revedere.
Daca te iubea cu adevarat, nu iti zicea sa pleci din casa ei.