Sincer si fara nici un pic de caterinca din cate ai relatat cel mai bun e al 4-lea :*
Primii doi nu prea merita osteneala din cea ce ai povestit tu cel care ar merita o sansa este cel de al3-lea, dar ma intai trebuie sa te asiguri ca prietenii tai sau inselat si ca baiatul te place, daca nu poti sa iti cauti pe altul...
Celui deal treilea.
Poate ca inca ii place de tine la al treilea.si daca au spus prietenii ce au spus
Asta depinde de tine, tu trebuie sa-l alegi pe cel mai bun.pe cel care chiar tine la tine! eu prima varianta nu as alegeo.caci cum ai zis sa purtat urit cu tine, varianta a doua.nu prea e valabila caci o relatie la distanta(si mai ales daca el are prietena)nu prea are viitor! cea de a treia varianta. dddddddddddddde ce sa nu incerci? poate ca el mai simte ceva pentru tine! asaca acordai lui atentie si vezi cum va prceda el! succese!
Trebuie sa decizi singura cu cine ai vrea sa fii cred ca ar fi mai bine sa acorzi mai multa atentie la al treilea.
Eu zic ca celui de al 3-lea. nu te poti lua dupa spusele pr lui. Fa-ti curaj si intrebare chiar tu:*. daca te place
SUCCES!; x
Eu zic ca nr3 merita mai multa atentie urmat de nr1 Bafta la luarea celor mai bune decizii :*