| Diana_4443 a întrebat:

Bun din nou! care din voi aveti imaginatie, creativitate spuneti-mi si mie niste lucruri dragute pe care as putea sa le fac pentru iubitul meu, vreau sa-l impresionez cu ceva...nu avem mult impreuna si relatie este mai mult la distanta pentru ca el lucreaza in strainate! astept ideile voastre si va puuuup. fundita evident:*

7 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Cumpara-i un cainebig grin laughing du-l la un curs de rafting. stii cum e reclama aia la dedemanlaughing spune-i ca vrei sa petreceti 2 zile la mare si totul este aranjat de tine.day dreaming

| FemeiaPisică a răspuns:

Buna,
Poti sa ii daruiesti :
-album foto cu voi
-un parfum
-un album de muzica cu artistul/artista lui preferat(a)
-un ceas de mana
-un portofel din piele(daca o pui o poza cu voi in el este perfect)
-o cutie cu ciocolata lui preferata

| Cici_6929 a răspuns:

Pai iai o cutie o impachetezi frumos iar in ea 100 de biletele fiecare dintre ele sa inceapa cu: te iubesc pentru... asta la sigur ca o sa-i placa.

| lastrockingangel a răspuns:

Pai.avand in vedere ca prietenul tau sta la distanta...n lucru care l-ar impresiona ar fi sa ii trimitin o sacisoare din inima do a doua zi dupa ce o primeste tu sa fi in fata casei/apartamentului sau
Sper ca te-am ajutat

| Alex3 a răspuns:

1.cumpara-ti un corset, ceva dantela, sexy sa fie si fa-i o noapte omg.
2.sculpteaza dintr-un sapun o inimioara si scrie cu oja ca-l iubesti.
3.cumpara-i un tricou personalizat, cu o poza de-a ta happy o sa sufere mai rau daca va veti despartii. happy
4. fugi in bamboo, si vezi ce articole de decor, sau lumanari mai au.

| Diana_4443 explică:

Haideti mai multeee! ideea cu tricoul e interesanta sa il trimiit acooobig grin dar apropo vine si ziua lui va fi aici si nu stiu ce cadou sa ii fac ma gandeam la un tort personalizatthinking

| Diana_4443 explică:

Woa ce super e ideea cu biletele multumeeesc dar mai spune`ti catevabig grin sa fiu pregatita si pe parcurs:*:*:*