| KFC a întrebat:

Bun dupa cum am zis am aproape 14 ani si am o problema: nu sunt asa de dotat adica am un penis de 10 cm si este bineinteles stramb inclinat spre stanga. Da asta e ciudat dar mi-e frica daca mai tarziu cand m-as dezbraca in fata unei fete ar rade ceva in genul(ce subtire are penisul, sau ce mic are penisul, sau ca e stramb). Nu stiu ce sa fac! Credeti ca m-ar mai iubi vreo fata daca ar stii ca am problema asta?

Răspuns Câştigător
| lextim a răspuns:

La 14 ani e numai bine. o sa te dezvolti mai ai timp. plus ca eu personal nu stiu nici o fata care sa-mi zica pana acum ''nu-l mai iubesc c-o are mica''

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai copile, pana la vreo 21 de ani are tot timpul sa creasca!

Sunt destui in situtia ta, nu e boala, ci e ceva genetic, ca si culoarea ochilor sau a parului! Ce faci tu acum e ca si in povestea cu drobul de sare!

Invata bine, cultiva-te, etc, ca sa ai cu ce atrage si convinge o fata, invata ca trebui sa te speli de 2 ori pe zi acolo, si cat mai des pe maini!, si va fi bine!

Ai auzit pe undeva ca inainte de sex ti-o masoara si ii verifica gradul de inclinare?! Dimpotriva, pe multe le satisface mai bine asa o dotare!

Daca ti-e frica ca e prea subtire, atunci cand il speli, ruleaza-l cateva minute intre palme, ca sa ii stimulezi dezvoltarea vaselor de sange! Daca tu ai sa fi baiat gigel, curat, manierat si inteligent, ai sa le dai gata pe fete! Nu marimea e importanta, ci Arta cu care il folosesti!

| Zenithf a răspuns:

Crede-ma ca atunci cand o fata te vede dezbracat la altceva se gandeste, nu la cum o fi aratand aia a ta: "oare cum f... asta?" laughing
Mai sa fie, ce coincidenta, si a mea tot spre stanga ii, oare astea a noastre sunt comuniste? big grin
Well, cand o fi sa fie, nu te gandi la prostii ci uite-te la ea si fa-o sa se aprinda, prin mangaieri si altele, apoi treburile vin de la sine.

| Dramaa a răspuns:

La tine e bine la varsta asta penisul incepe sa se dezvolte bine de pe acum, ca e straba e tot mai bine si a mea e si nu sa plans nici una urla ea dar nu de tristetelaughing. In plus il contrazic pe AlinCraiova o femei te ibeste in continuare daca o ai mica si mai ales daca o satisfaci dar daca o ai mica si nici nu o satisfaci atunci pregateste sa fi parasit O femei vrea iubire dar si Placere. BFt

| Merilynne a răspuns:

KFC, daca o fata te-ar iubi cu adevarat ar accepta lucrul ca o ai mica sau stramba, nimeni nu e perfect si cine stie poate mai incolo o sa iti creasca mai mare

| maryana5 a răspuns:

Ahaha rolling on the floor scuze dar am bufnit in ras rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie ti se pare ca 10 cm e mica? de iubit te-ar iubii dar din cate observ eu tu mai mult o sa o iubesti pentru sex nu ca o persoana draguta si buna.

la varsta ta nu sti care e diferenta dintre un penis normal si unul mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si o am de 16. 5 cmwinking

| AlinCraiova a răspuns:

KFC, nu conteaza daca o ai mica sau tramba sau cum o fi daca o fata te iubeste nu ii va pasa de asta. Parerea mea este ca daca te iubeste nu o sa o deranjeze.

| DarKRazvaNblacK a răspuns:

Baiete nu fi suparat un penis poate sa creasaca pana la varsta de 24 de ani asa ca nu fi trist mai are mult de crescut

| DarKRazvaNblacK a răspuns:

A si in privinta penisului stramb unor fete le"ar face placere sa cunoasca un astfel de baiat am aflat ca le excita mai mult decat unul normal.