| escroaca a întrebat:

Bun. el este cel mai frumos si dragut baiat pe care l'am vazut de cand sunt in liceul in care sunt thinking El sincer raised eyebrows nu s'ar uita la o fata ca mine [ gen : slaba si urata oh go on]. >mda:" deci i'am bagat idu' si desi suntem la acelasi etaj. Nu ma stie. i'am dt si hi5 chatterbox etc. Se da la fete de a 10... chestii. e thinking cunoscut. E dragut si chiar vreau sa ma bg in vorba cu el thinking chestii. straight face Nu prea stiu ce sa fac ca eu nu prea exist pentru el oh go on. straight face. Ajutor :-s

Răspuns Câştigător
| andreea_2425 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie candva ceva de genu.incearca sa te bagi in seama cu el...sa vezi ce ii place, ce gen de fata ii place, etc si astfel poate te apropii de el... a.happy si incearca sa te aranjezi. fa o schimbare la lookul tau, vino cu ceva nou si o sa iesi in evidenta.

8 răspunsuri:
| Pedala a răspuns:

E frumos e dragut si nu s-ar uita la tine. cauta altul.

| escroaca explică:

Scuza'ti repetarea cuvantului CHESTII blushing rolling on the floor

| Dolodolo a răspuns:

Iesi in evidenta in ochii lui. Da-te peste cap. laughing) Vezi tu... la liceu esti? Ce liceu colego?

| bd a răspuns:

Nu mai gandi negativ. fi optimista. orice se poate intampla!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ar trebui sa incerci sa intri in vorba cu el.Nu ai nimic de pierdut.Si daca vezi ca se comporta sec, eu as zice sa uiti de el.Sa uiti pana nu te atasezi mai mult de el. Uite daca vrei te sfatuiesc mai mult.Id:yza_me5.Pusy

| robertson a răspuns:

Ce liceu esti? si in primul rand ar trebui sati incerci norocul prin a intra in vorba cu el. si asa v-ati cunoste mult mai mult si in fiecare zi ati putea comunica mai des si poate asa se incheaga si o relatie bafta. happy funda?