| pci27 a întrebat:

Bun găsit! De aproximativ un an, am un job. La locul de muncă, am o colegă. Mă înțeleg foarte bine cu ea, e o persoană deosebită ( o apreciez ca om). Doamna respectivă are un fiu, cu 5 ani mai mare decât mine ( eu am 33, sunt femeie). Am făcut cunoștință cu el.Nimic neobișnuit, până într-o zi, când, m-a sunat. Am vorbit câteva minute.Ieri a sunat din nou ( vroia să vorbească cu mama lui). Când a apelat prima dată, colega mea era ocupată, am răspuns eu. Am fost atât de bucuroasă când i-am auzit vocea, încât am uitat la locul de muncă un act important. Următoarele zile am fost toată un zâmbet, nu-mi încăpeam în piele de bucurie că i-am auzit vocea. De atunci, mă gândesc numai la el...are un fel aparte de a se adresa, vorbește frumos și mă simt bine ( sufletește). Știu că ceva se întâmplă, simt asta. Având în vedere că nu-l cunosc, nu știu cum ar trebui să procedez. Mi-ar plăcea să vorbesc cu el (telefonic sau personal), dar nu aș vrea să greșesc în vreun fel.Nu știu cum ar reacționa. Voi ce credeți? Ofer fundă celui/celei care postează cele mai bune sugestii. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| 8imal a răspuns:

Sincer cred ca ar trebui sa cauti sa vorbesti personal, adica fata in fata.Telefonul te cam restrictioneaza in momentul dialogului si acesta de cele mai multe ori devine monolog. Daca nu gasesti curajul sa-i spui in fata ca iti place ee el si vrei sa te implici intro relatie cu el, cred ca ar trebui sa apelezi la mama sa (ca doar ai spion in casa dusmanului happy/)si apoi nu ai ce gresi, ce ai de pierdut? e posibil sa va placeti reciproc iar el sa ceara sfaturi nu stiu pe unde, tu in alta parte si irositi un timp pe care il puteti petrece impreuna.Succes! Decizia oricum e a ta!

4 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Un sfat: nu te entuziasma pana nu-l cunosti in realitate. S-ar putea sa nu-ti mai placa chiar atat de mult.

| pci27 explică (pentru Alcyon):

Mulțumesc pentru răspuns. Voi ține cont de sfatul primit.

| rater1994 a răspuns:

Nu am sa-ti scriu 23130912 de randuri.Fi tu insuti si nu incerca sa faci pe batman. Vorbeste numa cu el ca o sa iti ofere el ocazia sa va intalniti.

| pci27 explică (pentru rater1994):

Nu sunt genul de persoana care sa faca pe batman, in general.Multumesc pentru sfat, oricum.