Dacă te-a deranjat, înseamnă că a întrecut măsura!
Mă bucur că ai grijă de tine!
Sper că acum ești mai bine! Ai grijă de tine, ție să-ți fie bine.
"Ma simt in largul meu... fara sa imi aleg cuvintele" Cum adica? Dar ce vrei sa faci, sa vorbesti porcos, sa vorbesti despre nave cosmice? Incep sa cred ca a fi adolescent inseamna sa ne lepadam de orice haina si sa dam drumul la tot ce ne vine. Eu cred ca el vrea sa experimenteze si sa te treaca pe lista lui. Daca va face sex cu tine sigur nu va folosi prezervativul si va fi atat de tembel incat daca se intampla ceva rau sa nu isi asume responsabilitatea. Ocoleste astfel de baietoi cu barbatia sculata tot timpul si incearca sa faci in asa fel incat sa te protejezi pe tine de eventualele situatii neplacute. Nu te va proteja nimeni, tu trebuie sa te ingrijesti de tine.
Ai 2 alegeri
sa ii te servesti pe tava ca un premiu sau sa ai si tu acolo respect de sine si sa cauti unu de varsta ta si care sa te vrea nu numai pentru sex
Eu am respect de sine de aoa am s-a facut asta ontr-un fel n-am vrut dar totusi el nu merita
Si ca tot venii vb de varsta la varsta lui se comporta ca unul de 15 uneori ne ceertam ca era el prea copilaros..am inteles ca e bine sa fii copilaros dar cu limite
Ceauel avand 19 ani e normal sa vrea si altceva,asta nu inseamna ca trebuie sa cedezitu esti mai micuta,ai sentimentele mai fragede si ti-a intrat in mental,dar orice obisnuinta are o dezobisnuinta, daca ai incredere in tine vei trece pesteincearca sa ai o discutie cu el, si spune-i ce simti, si daca are acelasi comportament, cineva mai bun te asteaptao seara faina
Incearca sa discuti cu el pe tema asta, vezi daca e dispus sa te mai astepte. succes
E dispus sa astepte doar ca tot asa continuabsa vorbeasca plus ca anul asta da bacul si pleaca din tara.
N-are rost sa continui, stiu cum e si eu trec prin aceeasi situatie, mai bine suferi acum mai putin decat mai tarziu mai mult
Stiu! Dar deocamdata i-am mai dat o sansa si i-am spus ca la urmatoarea abatere nu ma mai gandesc ...stiu ca era mai bine sa la las asa cum era dar m-a lamurit si cu faza aia care eu nu vreau sa eu ofer si a inteles ...mai incolo nu cred ca o sufar mai rau ..totusi il cunosc indeajuns de bine incat sa-mi dau seama ca nu e ca toti ca si eu am o parte din vina dar daca esti ca si in cazul meu te felicit ca ai reusit sa te opui si sa mergi mai departe viata nu se opreste la un singur baiat iar cand crezi ca meriti mai mult chiar asa e:*
AndrewTate7789 întreabă: