| pisicutza_7425 a întrebat:

Bun nu prea stiu de unde sa incep ..Acum 4 luni am fost cu primul meu prieten, pe care l-am iubit foarte mult, bun ne-am despartit, imi era si vecin ..si dupa aia ne-am vazut in fiecare zi ca vine cu mine dimineata la scoala si ocoleste pentru mine, numai ca eu am fost la olimpiada natioanala de tehnologie acum la inceput de aprilie si nu l-am vazut deloc 2 saptamani, saptamana trecuta mo chemat sa il ajut cu ceva si l-am vazut si parca am inceput sa-l iubesc iar, si am vorbit in acea seara pe mess si mi-o zis ca si la el cand mo revazut o inceput sa-i placa de mine iar, numai ca el are o prietena ce acum ii in austria, pe care el nici macar nu o vazut-o niciodata, si vine in Romania abia peste 3 luni ..Ieri l-am vazut iar la colegamea la bloc, si lo pus colegamea sa decida pe cine alege,...o zis ca a fi cu mine iar dupa ce a terminao cu aia ..Eu nu stiu daca sa-l cred, am incredere in el, cu mine so comportat mereu altfel decat cu fostele.CE ziceti sa-l cred si sa astept? A da l-am intebat daca lui inca ii mai place de mine, si o zis ca DA...VA rog sfaturi, la cel mai bun dau funda :*big grin

4 răspunsuri:
| AnnaS98 a răspuns:

1. scrie te rog ca un om normal
2. pai prima iubire n-o s-o uiti nici in panzele albe si o perioada de timp, pana apare o a doua mare iubire o sa te cam gandesti la el. fii rabdatoare si asteapta sa vina el la tine. ai grija sa nu il sufoci dar nici sa-i dai semne ca esti distanta cu el. intr-un cuvant comporta-te cum te-ai comportat pana acum. daca inca te mai place inseamna ca meriti. bafta. funda?

| Bibishorrrr a răspuns:

Eu zic sa ASTEPTI! Nu cred ca ai nimic de pierdut:*Lasa.l putin sa isi puna ordine in ganduri.Si daca nu o fi sa fie...asta e scumpo.Viata merge inainte.O sa ai timp pentru o gramada de baieti. Ceau fetita:*

| Şi_Atât_Miruna_1905 a răspuns:

Doamnee, invatati sa scrieti normal rolling eyes

| pisicutza_7425 explică (pentru Şi_Atât_Miruna_1905):

Amu noh. daca te grabesti se mai intampla