| BingBang :D a întrebat:

Bun... Nu stiu cum sa incep, dar imi fac curaj. Imi place de un baiat dintr-o alta clasa la fel ca a mea.(ex a*-a). Dar el e pr cu un fost coleg, care mereu cand ma vede ma enerveaza, ma stiga, si mereu isi cam bate joc de mine intr-un mod mai... altfel, frumos iar baiatul pe care il plac rade. Ce as putea face? Sa o rog pe o colega sa-l intrebe ce parere are despre mine?
Alte idei?
ps nu va bateti joc si sa stiti ca ma descurc la scoala bine, nu mai ziceti chestii de genul vezi-ti de scoala
ps nu ne cunoastem(eu cu cel care-l plac)

3 răspunsuri:
| Kidd ♡ a răspuns:

Bunahappy. Eu zic ca e mai bine sa vorbesti thu cu baiatul de care iti place, iar daca nu poti inceraca sa ii afli id`ul sau nr`ul de tel.Este cel mai bine asawinking.
Bye!love struckhappy

| Andutsaa a răspuns:

De ce trebuie sa il bagi in seama? Acel baiat(copil fara viitor) face aceste chestii doar sa te enerveze, pentru ca tu ii acorzi atentie iar el vazand ca tu te enervezi o sa faca din ce in ce mai rau.Incearca sa nu il mai bagi in seama si sa il ignori.Asta ar fi prima idee.
In legatura cu baiatul pe care il placi, incearca sa vorbesti tu cu el, nu prin intermediul prietenei, pentru ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti, poate sentimentul e reciprochappy. Deci vorbeste tu cu el.:*

Te-am pupat si bafta scumpa!:*>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca el rade la moment, fiinda cazul e hazliu. nu cred ca anume de tine rade. poate el nici nu te cunoaste atat de bine, ca sa-si poata creea o imresie generala corecta despre personalitatea ta. daca o vei ruga pe o colega, cred ca el isi va da seama, dar s-ar putea sa ii ceri id'ul, ce va fi mai departe depinde de felul lui de a fi de virsta si sentimentele tale. daca ai fi de 13-14 ani, zic ca aceste sentimente sunt periodice si in locul tau n'as face nimic, pentru ca daca e ceva trecator raman amintiri nu prea placute =) succeswinking