| w0lfulet a întrebat:

Bun.nu stiu de unde sa incep... e mai complicat!

Deci imi place de o fata de aceeasi varsta ca mine 15 ani...care a fost cu un prieten foarte bun de-al meu.nu m-ai au degand sa se impace, dar se mai cearta ei asa din prostie cam des. ea m-ai tine la el ca este prima ei dragoste cam 1 an(aproximativ), dar mi-a spus ca nu m-ai are degand sa inceapa din nou ca stie ca se va termina prost.ASTEA AU FOST INFORMATIILE

INTREBAREA:

Ziceti-mi cum sa o abordez cum sa prind mai mult curaj sa ii pot spune sa fie cu mine(stiu ca nu mai e la moda, dar intelegeti voi)cu ea stau foarte des, o conduc in fiecare seara, ma port frumos cu ea, ii fac complimente, radem impreuna(eu sunt o pers. mai glumeata), chiar m-am bagat si pentru. ea acum 4 zile cand un om (beat) se luase de ea, ne imbratisam am intrebat-o daca tine la mine mi-a raspuns sincer da... dar are unele faze cand ma face sa ma simt prost ca si cum nu-i pasa.cand mai sunt pe la scoala(acelasi liceu). de fata cu mine ma face gelos. uitandu-se la alti baietii si ii admira ca vai cum arata ca vai nu stiu ce... poate ma pune la incercare.chiar nu stiu!

Spuneti-mi cam ce vrea ea sa faca. unde vrea sa ajunga.sa fac primul pas? In capu meu m-am gandit sa o fac cu rabdare ca sa ne cunoastem reciproc si sa nu fac greseli.

Astept Parerii!

Nu ca nu stiu ce sa fac.nu sunt timid, chiar deloc mai degraba sunt nebun, pe strada cand ma apuca bag orice fata in seama ca e cu 10 ani mai mare ca mine ca e cu 2-3 tot ma bag in seama si o m-ai fac si cand e ea in preajma.sa vad cum reactioneaza(se supara) si faza cu prietenul meu.nu ai inteles ea a fost cu el cand eu nu simteam nimic pentru ea.acum un an. dar acum se comporta foarte frumos cu mine, are grija de mine m-am lasat si de fumat numai cu ajutorul ei...mersi si cu sarutu si alte faze stai linistita ca nu e problema...atat ca eram nedumerit in unele privinte.mersi:*

2 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

Ooo ce drăguţ... :X! păi trebuie să faci tu primul pas pentru că ea e fată. şi stai liniştit că dacă îi ceri prietenia asta nu mi se pare deloc demodat! mai las-o puţin timp şi încearcă să afli cu subtilităţi dacă ar vrea acum o relaţie sau dacă îi place de cineva în mod special. începeţi aşa o discuţie liniştită şi poate încet încet o să ajungi să îi ceri prietenia. Fi sincer şi explică-i exact cum s-a întamplat, mulţumeştei că te-a ajutat să te laşi de fumat, asta va înseamna enorm pentru ea. sau poate chiar să îi dedici o melodie. Totul va curge de la sine, trebuie doar să îţi doreşti cu adevărat şi se va întâmpla :* îţi doresc baftă multă!

| ignore a răspuns:

Eu cred ca te place si daca tu o placi continua pana acum asteapta sa iti mai dea semne apr de ea si intrebo daca vrea sa fie cu tine daca zice nu zici si tuh o gluma " speram sa zici asta razi si gt"
si iti cauti alta.