| JoK3RuLAndreyy a întrebat:

Bun,povesta mea trista pentru mine a inceput astazi.Eu de obicei ma trezesc, mananc, ma joc un pic pe pc si ies pe afara.Dar astazi cand am iesit afara a fost cea mai rea zi din viata mea.
Bun acum sa v-a zic cum a inceput totul.Am iesit cu un prieten de al meu,pe nume Gabi si cu iubita mea Alexandra. Vorbeam si ia-m zis lui Gabi si lui Alexandra ca ma duc pana la magazin s-a iau o sticla cu apa.Bun m-am dus la magazin, si cand am ajuns Gabi si cu Alexandra s-e sarutau, eu cu Gabi suntem cei mai buni prieteni nu credeam ca o sa-mi faca asa ceva si Alexandra la fel sunt impreuna cu ea din clasa a Vll si la fel nu credeam ca o sa ma insele.Cand m-am dus sa ii despart, cei doi se rugau de mine sa ii iert.Gabi a plecat si Alexandra tot s-e ruga de mine ca sa o iert,si ma "capiat" in mesage, si nu stiu ce sa mai fac pe fata asta Alexandra o iubesc foarte mult da nu pot s-a trec peste faptul ca m-a inselat.
Si chiar nu stiu ce sa mai fac sunt "deprimat", si chiar nu stiu de ce mi-a facut asa ceva.Si la fel si Gabi cum am mai spus sunt cel mai bun prieten cu el.V-a rog spuneti-mi ce sa fac sa o iert sa nu o iert o iubesc foarte mult da nu pot sa trec peste faptul ca ma inselat.Va rog ajutati-ma.

P.S:Imi cer scuze ca am mai gresit si imi cer scuze da chiar sunt disperat si sunt foarte trist.

Răspuns Câştigător
| mariass a răspuns:

Gandeste-te in felul urmator. Daca o ierti pe Alexandra, e clar ca o sa ramai certat cu Gabi, adica oricum o sa fie o situatie foarte ciudata si incomfortabila si viceversa, daca te impaci cu Gabi nu cred ca o sa te mai impaci cu Alexandra...
Parerea mea (sunt fata) e totusi sa te gandesti bine si sa iti dai seama ca daca el iti era prieten CU ADEVARAT nu ar fi facut asa ceva nici in ruptul capului si ar fi stat departe de ea daca ar fi pus prietenia voastra pe primul loc, ca sa nu mai zic de ea, amcar daca nu te iubea asa mult sa se fi gandit ca strica o prietenia dintre doi oameni. Mai bine iti cauti un prieten ADEVARAT si sa stai un pic singur pana sa te bagi in alta relatie. Sfatul meu e sa ii lasi in pace pe amandoi si sa iti vezi de viata ta in continuare, ranile trec cu timpul, o sa treci si tu peste aceasta dezamgire pentru ca o sa mai ai parte si de altele in viata.
FUNDA?happy

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate tot timpul ai fost inselat si doar acum i-ai prins in fapte, iart-o daca poti sa treci peste asta [eu nu as putea ierta]

| Oana92 a răspuns:

Nu merita niciunul sa ii ierti!

| LovellyAngel a răspuns:

Te admir... Daca eram in situatia ta, vai si amar de aia doi.

| Maryo1o1 a răspuns:

In viata nu poti avea incredere in nimeni am patit-o si eu faza cu iubita si cel mai bun prieten si eu era sa mor pentru iubita mea la propriu adica din cauza ca am vrut sa ii iau aprarea in fata fostului si ea m-a inselat cu cel mai bun prieten cu care ma stiu de cand m-am nascut, cu care am copilarit.Nu mai avea incredere in nimeni dale doar impresia ca ai incredere in ei si testeazai sa vezi daca iti sunt alaturi subtil fara sa isi dea seama dar...nici atunci sa nu incredere in ei toata lumea are o slabiciune si cand va fi descoperita vei.fi tradat stiuce zic.Eu vb din propria experienta.Mult noroc in continuare si in legatura cu iubita ta eu e iti zic atat un lucru facut gresit odata posibil sa nu se repete dar un lucru gresit de doua ori cu siguranta va fi gresit si a treia oara... iarto de data asta si vezi schimbarea ei sterge scena aceea din minte dar numai dupa ce o intrebi foarte serios de ce a facut asta si vei cum decurg actiunile si in functie de asta tu decizi daca vei ramane cu ea sau nu.Succes!

| pisicutzzza a răspuns:

Vad ca ai dat fundacrying...dar uite sfatul meu: nu.i ierta, daca ea te iubea asa de mult de ce la sarutat pe el?!?!? si daca el era asa de "prieten " cu tine de ce a sarutat.o pe ea?
gaseste.ti alta prietena si alt iubit.
pup si sper sa rezolvi problema

| pisicutzzza a răspuns (pentru pisicutzzza):

Alt prieten si alta iubita* laughing)

| StRuMP a răspuns:

Gabi nu-ti este prieten cu adevarat... cauta sati alegi mai bine prietenii, iar in legatura cu fata incearca sa treci cu vederea dar sa fii atent cu ea si sa o pui la incercare cu faze de genuwinking sa vezi daca te iubeste si ca cum o iubesti tu

| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Habar nu ai sa scrii!

| zgary4all a răspuns:

El e un dobitoc, nu te merita ca prieten iar ea e o panarama, mai bine las-o sau risti ca pe viitor sa se f.a cu tine de mana.

| JoK3RuLAndreyy explică:

Va Multumesc toti celor care ati raspuns, pe "domnisoara" Alexandra am cam "tras-o" putin de limba si mi-a spus ca e intr-o relatie cu "domnul" Gabi de cateva saptamani.Nu i-am iertat pe nici unu, Alexandra nu merita sa fie iubita mea am iubit-o "nebuneste" si ea ma tradat cat pentru Gabi, nu merita sa fie prieten cu mine.Din nou v-a multumesc, sfaturile voastre m-au ajutat mult.

| ChirigiuCatalin a răspuns:

Salut! Incearca sa o tragi de limba pe Alexandra... fa-o sa iti spuna de cat timp e impreuna cu Gabi. daca e de mult nu merita sa o ierti... dar daca a fost ceva pe moment. atunci ar trebui sa o ierti. daca o ierti nu trebuie sa te porti cu ea cum te-ai purtat pana acum. fii putin mai dur cu ea si nu o sa se mai intample ce s-a intamplat.