Gandeste-te in felul urmator. Daca o ierti pe Alexandra, e clar ca o sa ramai certat cu Gabi, adica oricum o sa fie o situatie foarte ciudata si incomfortabila si viceversa, daca te impaci cu Gabi nu cred ca o sa te mai impaci cu Alexandra...
Parerea mea (sunt fata) e totusi sa te gandesti bine si sa iti dai seama ca daca el iti era prieten CU ADEVARAT nu ar fi facut asa ceva nici in ruptul capului si ar fi stat departe de ea daca ar fi pus prietenia voastra pe primul loc, ca sa nu mai zic de ea, amcar daca nu te iubea asa mult sa se fi gandit ca strica o prietenia dintre doi oameni. Mai bine iti cauti un prieten ADEVARAT si sa stai un pic singur pana sa te bagi in alta relatie. Sfatul meu e sa ii lasi in pace pe amandoi si sa iti vezi de viata ta in continuare, ranile trec cu timpul, o sa treci si tu peste aceasta dezamgire pentru ca o sa mai ai parte si de altele in viata.
FUNDA?
Poate tot timpul ai fost inselat si doar acum i-ai prins in fapte, iart-o daca poti sa treci peste asta [eu nu as putea ierta]
In viata nu poti avea incredere in nimeni am patit-o si eu faza cu iubita si cel mai bun prieten si eu era sa mor pentru iubita mea la propriu adica din cauza ca am vrut sa ii iau aprarea in fata fostului si ea m-a inselat cu cel mai bun prieten cu care ma stiu de cand m-am nascut, cu care am copilarit.Nu mai avea incredere in nimeni dale doar impresia ca ai incredere in ei si testeazai sa vezi daca iti sunt alaturi subtil fara sa isi dea seama dar...nici atunci sa nu incredere in ei toata lumea are o slabiciune si cand va fi descoperita vei.fi tradat stiuce zic.Eu vb din propria experienta.Mult noroc in continuare si in legatura cu iubita ta eu e iti zic atat un lucru facut gresit odata posibil sa nu se repete dar un lucru gresit de doua ori cu siguranta va fi gresit si a treia oara... iarto de data asta si vezi schimbarea ei sterge scena aceea din minte dar numai dupa ce o intrebi foarte serios de ce a facut asta si vei cum decurg actiunile si in functie de asta tu decizi daca vei ramane cu ea sau nu.Succes!
Vad ca ai dat funda...dar uite sfatul meu: nu.i ierta, daca ea te iubea asa de mult de ce la sarutat pe el?!?!? si daca el era asa de "prieten " cu tine de ce a sarutat.o pe ea?
gaseste.ti alta prietena si alt iubit.
pup si sper sa rezolvi problema
Alt prieten si alta iubita* )
Gabi nu-ti este prieten cu adevarat... cauta sati alegi mai bine prietenii, iar in legatura cu fata incearca sa treci cu vederea dar sa fii atent cu ea si sa o pui la incercare cu faze de genu sa vezi daca te iubeste si ca cum o iubesti tu
El e un dobitoc, nu te merita ca prieten iar ea e o panarama, mai bine las-o sau risti ca pe viitor sa se f.a cu tine de mana.
Va Multumesc toti celor care ati raspuns, pe "domnisoara" Alexandra am cam "tras-o" putin de limba si mi-a spus ca e intr-o relatie cu "domnul" Gabi de cateva saptamani.Nu i-am iertat pe nici unu, Alexandra nu merita sa fie iubita mea am iubit-o "nebuneste" si ea ma tradat cat pentru Gabi, nu merita sa fie prieten cu mine.Din nou v-a multumesc, sfaturile voastre m-au ajutat mult.
Salut! Incearca sa o tragi de limba pe Alexandra... fa-o sa iti spuna de cat timp e impreuna cu Gabi. daca e de mult nu merita sa o ierti... dar daca a fost ceva pe moment. atunci ar trebui sa o ierti. daca o ierti nu trebuie sa te porti cu ea cum te-ai purtat pana acum. fii putin mai dur cu ea si nu o sa se mai intample ce s-a intamplat.
anonim_4396 întreabă: