Cu alte cuvinte,ce noroc pe capul meu,noaptea dorm inca bine si am toate motivele sa nu intru pe matrimoniale!
Iar daca aveam vreo curiozitate in vreun coltisor al creierului meu sucit, acum mi-ai potolit-o complet!
Ei, n-am cuvinte sa-ti multumesc!
N-am!
Ioi, ce junglă e la matrimoniale (plin de boi și măgari)! O fi IQ-ul României chiar în halul ăsta de scăzut?
P.S. Comentariile astea cocălărești parcă sunt menite să te facă să vrei să te călugărești. Ai putea să le vinzi la BOR pe bani frumoși.
Eu zic să nu mai vorbim despre IQ-urile astea ca să nu ne stricăm sărbătorile de tot...
da:p-asta am scăpat-o recunosc; asta cu "de tot";
in fine,poate vă povestesc ceva ma târziu;(și nu e vorba că mi-a fugit animalul din nou)
bine; să lăsăm asta;
comentariile era și altele,dar tocmai ce făcusem eu unele cu o colegă p-aici,și-am zis că e destul pentru o noapte;
asta așa,ca să tot trag de timp,că eu de fapt vreau să te întreb o chestie,dar nu știu dacă s-o fac aici,sau s-o dau la tipar;
chiar nu m-am decis; acu o să zici "da* zi bre,odată! nu mă mai fierbe atâta!"
nu; o să-mi fac ceva timp azi,și o să pun și eu o întrebare pe site,ca tot omu!
eu zic că va merita așteptarea, mai ales că de fapt va fi băgată la inaintare pentru o alta, care va fi cu adevărat tare!
asta ca să vezi și tu (dar și alții) ce mi-a adus mie Moșul!
mersi.și vorbim mai târziu!
Bine, Copperfieldule. Ne vedem mai târziu (la ce "alea mici" îți aduce, știu că ai avut un Moș darnic). Și recunosc, mă făcuși curioasă.
Vorbim.