Ma bucur pentru voi, nu renunta la el daca il iubesti.
Si data viitoare nu te cupla cu cineva doar pentru ca iti spune cineva.
Numai bine.
Atunci eram clasa a 6'a acum sunt clasa a 8'a.
Imi cer scuze, nu sa publicat tot :
Am sa o repun aici :
Bun-Seara dragilor :*. Am sa va povestesc ceva legat de un baiat, diferenta dintre noi doi fiind de un an si ceva :-s.
Acum 2 ani, ma cuplasem cu el [ totul incepuse dintr-o prostie ] am acceptat sa ma cuplez cu el pentru ca varul meu ma tot batea la cap . Dupa ce am acceptat, eu nu il iubeam deloc, chiar nu simteam ceva pentru el... insa el chiar ma iubea! Desi incepeam clasa a 6'a [ era vacanta de vara ] era ceva intre noi doi. Dupa prima despartire, nu dupa mult timp am inceput sa ma indragostesc eu de el
, ceea ce a fost ceva foarte ciudat! Ideea e ca ne-am impacat, iar a doua oara a tinut putin timp relatia urmand ca amandoi sa plecam acasa la noi in Bucuresti.
Acum, dupa 2 ani de zile dragostea pentru el nu a murit si devine destul de puternica :-s. Mentionez ca mai discutam rar pe mess insa el chiar vorbeste frumos, semn ca ma respecta. Eu sunt taur el sagetator din ce mi-am citit horoscopul mi-a spus ca [,] compatibilitate dintre zodiile acestea doua anul asta va fi una foarte buna
.
Ceva din mine presimte ca voi reusi s ail recuceresc, nu stiu ce anume dar ceva imi spune asta , credeti ca voi reusi? Creeti ca mai poate exista chimie intre noi doi? Mentionez si ca, inca ne intelegem foarte bine
.
Normal daca o sa va mai intalniti. App pari o fata serioasa sper sa fii fericita :*
anonim_4396 întreabă: