Nu poti risca sa te duci intr-un oras atat de indepartat pentru cineva care nu-l cunosti! Poate te acuza de hartuire glm Nu merita, ramai cu actualu daca tot spui ca il iubesti:*
Eu zic sa il adaugi pe id ul tau si sa ii spui numele tAU, vb faceti schimb de poze si vb azi maine poimaine tot asa si va APROPIATI (daca vezi ca vrea sa te blocheze sau sa iti dea i8gnor spune-i ca esti indragostita de el dee mult timp) )
Da esti sarita de pe fix, cum sa iti placa de un baiat pe care l-ai vazut in niste poze, si acum mai vrei sa mergi si sa il vezi dupa ce ti-a spart parola.Si cum crezi ca o sa il gasesti in tot orasu daca nu vorbesti cu el nici macar pe mess...Scuze ca am fost rea dar asta ii adevarul si parerea mea.
Eu cred ca nu e tocmai bine ce ai facut, in sensul ca nu trebuie sa fii atat de selectiva.
Si apoi.cred ca e ok sa te vezi cu el. Succes!
Pai nu imi place sa recunosc, da chiar esti sarita de pe fix. glumesc evident.Ma,chiar nu stiu ce sa zic, ar trebui sa te duci dupa el(daca esti asa de disperata) decat daca te desparti de actualul la vara, nici de cum sa o faci cand esti cu el(pe ascuns). Ia sa`mi zici si mie cum naiba ti-a spart parola la mess ca vreau si eu
Eu cred ca esti nebuna cum sa vezi p baiatul acela pe care nici nu-l cunosti in prietenul tau.Persoanele care le cunosti pe net nu sunt intodeauna ceea ce par a fi. Cel mai bun exemplu este ca ti-a spart parola.Crezi ca daca era o persoana buna ar fi facut asta?eu zic sa te mai gandesti deoarece este foarte riscant sa te intalnesti cu cineva pe care nu cunosti si mai ales va trece viata pe langa tine daca vei continua sa cauti acel baiat in fiecare persoana
Am si eu o problema, pe hi5 aveam un prieten pe care l-am eliminat si i-am dat si blocare utilizator ca respectivul sa nu-mi mai poata trimite nici comentarii si nici cerere de prietenie.cum pot sa-l adaug din nou sa-mi vada profilul ca i-am trimis cerere de prietenie, a acceptat-o, dar tot nu-mi poate vedea profilul. ce pot sa fac.se mai poate face ceva? va rog ajutati-ma
Mutubal întreabă: