Si asa va plac dramele nu e nimic nou, e o relatie perfecta pe gustul vostru, vei continua relatia ca iubiti dramele
Nu poți șterge nimic. Le poți uita. Îți sugerez să petreceți cât mai multe momente frumoase, pentru a le înlocui pe cele mai puțin frumoase. Ar trebui să le scadă eficiența.
Dacă vă împăcați, desigur.
Spor.
Într-o relație e normal să simți că plutești și uneori să fii adus la realitate printr-o lovitură bruscă de pământ. Orice relație trece prin astfel de momente, prin crize și certuri dureroase care se regretă la urmă. Trebuie să înveți să accepți asta și să luptați în continuare pentru această legătură. Nu renunța, deoarece vei regreta mai târziu. Vor trece și aceste momente și vor apărea altele mult mai grele, însă trebuie să fiți puternici. Să vă ajutați și să lăsați iubirea să se amplifice pe zi ce trece. "Nu crede prea mult, nu iubi prea mult, nu spera prea mult, pentru că acest prea mult te rănește prea mult."Ai grijă!
Nu prea poți...este destul de greu sa scoți amintirile neplăcute din minte, cele care te au rănit, de la care a apărut suferința. Am avut si eu foarte multe de astea intr o relație, si cu toate că am încercat sa mi le scot din minte, sa trec peste ele, etc, nu am reușit. Doar timpul poate rezolva asemenea probleme. Dar timp in care nu ar mai trebui sa apara certuri si momente de suferință. Încearcă sa vorbesti serios cu el despre treaba aceasta, sa analizați situația, si relația voastră mai ales. Până la urma este o intrebare simpla. "Ce aleg? Sa sufăr, sau sa ma simt bine alături de persoana iubită?" Eu cred ca știu deja răspunsul amândurora. Încercați sa lăsați orgoliul deoparte, sa va ascultați, si mai ales atunci când vedeți ca situația începe sa scape de sub control, sa o diminuati cat mai repede si in cel mai frumos mod cu putință. Acum îți dau sfaturi pe care eu nu am apucat sa le pun in practică, dar sper ca la voi sa se schimbe ceva, si sa fiți fericiți :3 multă baftă!
AlexEjmecheru întreabă: