| g00dg1rl a întrebat:

Bun.Totul a inceput cand el s-a mutat pe schimbul meu (la lucru) si am inceput sa glumim. Am inceput sa stam mai mult impreuna si ne tot povesteam. A zis sa ne combinam dar eu l-am refuzat pentru ca tot punea ca si conditie ca "sa o facem". L-am refuzat de 3 ori pana acum. Am 20 de ani si sunt virgina(si el stie asta), el 23. Inteleg ca ai anumite nevoi ca sa zic asa, dar simplul fapt care il inteleg din toate astea e ca doar vrea sa se culce cu mine. O perioada nu prea a vorbit cu mine la lucru, dar vorbeam cateodata prin mesaje (mentionez ca ne mai luau la glume colegii), si acum s-a mutat pe schimbul nostru un coleg care se intelege bine cu El, si mi-a spus ca baiatului ii place de mine, dar pe mess cand am vorbit cu El mi-a spus ca sa nu il cred pe coleg ca nu ii adevarat. Dar atunci nu inteleg ca de ce incepe din nou sa se invarte in jurul meu pe la lucru, si ma deranjeaza ca de ce daca mi se adreseaza nu ma mai priveste in ochi. Ma simt cateodata testata, fiecare coleg cu care El se intelege bine m-a invitat la suc si a intrat in vorba cu mine iar eu i-am refuzat. Eu tin la el, si is poate o fire prea optimista, si as vrea sa va intreb pe voi, mai are rost sa ma gandesc ca o sa iasa ceva intre noi doi sau ii doar un joc de-al lui ca sa vada cat o sa rezist si apoi nimic? (ultima prietena pe care a avut-o s-a despartit de ea si mi-a zis ca pentru mine si de atuncea nu stiu sa fi avut prietena, mi-a zis pana acum o data si "Te iubesc" dar nu l-am crezut pentru ca zice prea usor asemenea cuvinte )...astept parerile voastre...

Răspuns Câştigător
| smartalogu a răspuns:

Draga mea, crede-ma, e un nesimtit daca nici macar nu sunteti impreuna si deja ti-a zis ca vrea sa te aibe la pat (nu punem ca asta de de cea mai joasa speta sa ii spui asemenea lucruri unei fete). Parerea mea e sa il eviti cat poti de mult (nu mai zic nici macar sa nu te combini cu el). Crede-ma faptul ca te-ai pastrat pana acum e un lucru de apreciat si sunt foarte putine fete ca tine. Uite-te ce e pe forumu asta. Fete de 15-16 ani care si-o pun si dupa intreaba ca disperate-le, am ramas, nu am ramas. Nu, cel mai bine e sa iti incepi viata sexuala doar cu cel care il iubesti. Doar el te va intelege cel mai bine si iti va accepta si toanele si partile tale bune. Nu ai vrea sa faci sex cu colegul tau si apoi sa ramai plangand in asternuturi in timp ce el se imbraca si pleaca (doar e un "gentelman" nu? el sa simtit bine, ce mai conteaza si restul), ziceam asa ca fapt divers, sa stii la ce te poti astepta. Ca sa concluzionez, ramai asa cum esti. Sunt sigur ca acolo undeva cineva te asteapta si o sa stie sa pretuiasca fiecare particica din tine (si da, inclusiv virginitatea ta). O seara placuta in continuare.

P. S. Faptul ca el exista nu inseamna ca nu trebuie sa il ajuti si tu cautandu-l si tu pe el. La urma urmei gandeste-te, daca va cauta-ti amandoi aveti sanse duble sa va gasiti nu? :p. Te pup, pa pa.

4 răspunsuri:
| Licurici_4986 a răspuns:

Din partea mea ...multa puuuuuuuuutere de munk big grin

| g00dg1rl explică:

Mersi laughing)

| madagascar a răspuns:

Te testeaza, poate nu te crede ca esti virgina, lasa-l in pace, gaseste un baiat care sa te aprecieze si cu care sa ai o relatie frumoasa

| g00dg1rl explică:

Poate nu ma crede din cauza ca eu rad foarte mult si imi place sa glumesc, chiar si cand ii vorba de sex, cine stie... dar sincer m-am saturat de situatia asta happy