Daca si ea e indragostita de tine e usor. Dar daca ea nu te iubeste si ti-a spus sau ti-a demonstrat asta, atunci incearca sa iti indrepti iubirea catre altcineva (desi e cam greu acest lucru, nu poti suferi la nesfarsit) Succes
Eu iti sugerez sa iti ceri tu scuze, sa ii spui ca iti pare rau [si daca nu te crede, incearca sa o demonstrezi prin fapte]. Daca observi ca ea nu simte nimic pentru tine [in afara de prietenie], cel mai bine ar fi sa ramaneti DOAR prieteni buni. Sa nu incerci sa o fortezi daca nu simte acelasi lucru pentru tine, ca pana la urma o prietenie adevarata e mai importanta decat o relatie de scurta durata... Succes!
E stupid sa iti ceri scuze, nu iti poti cere scuze pentru ca simti ceva pentru cineva. Daca te-ai comportat ca un badaran da, dar nu pentru ca te atrage persoana respectiva. Sfatul meu, de fapt singura solutie: intelege faptul ca o persoana poate sa nu fie atrasa de tine chiar daca ti-a cazut cu tronc. Daca ati fost prieteni, respecta-i decizia, nu te urca cu bocancii pe ea. Comunica-i tot ce ti-am spus eu, daca te-ai purtat urat incercand sa o impresionezi explica-i de ce ai roag-o sa te ierte, baietii se mai comporta uneori ca niste badarani, si accepta orice decizie ia fata respectiva.