Nu ai ce-i face! sunt f multi care o au asa oarecum deformata! O fi posibil doar prin interventie chirurgicala, dar nu e de recomandat.De ce ai folosit pastile pentru. erectie, ai probleme si cu erectia? Poti merge la un medic urolog si vezi ce indicatii o sa-ti dea- medicamente luate dupa ce spun altii nu e bine.
Forma anatomica a penisului este mostenita genetic. Modificarea formei, a aspectului, a gradului de incovoiere/arcuire sau a directiei in care este indreptat penisul in momentul in care intra in erectie teoretic nu este posibila in majoritatea cazurilor nici prin interventie chirurgicala. Cu timpul vei reusi sa-ti gasesti cea mai buna pozitie de sex. Multa sanatate!
Multumesc de răspuns. Sincer am gasit cea mai bună poziție pentru sex dar problema pe care o am e deranjanta pentru mine si ma gandesc sa o rezolv pe cale medicală.
Din ce am mai citit, zicea un doctor, că își mai poate reveni, cu ajutorul actelor sexuale cât mai dese. Pentru că vaginul acționează exact ca un tub care tinde să îl îndrepte, strângând-ul puțin, este exact ca un masaj de îndreptare.
Nu ai decât să încerci așa...
Măcar e natural, acest remediu.
Asta înseamnă că este bun tratamentul ăsta, deci cât mai des, cu atât mai bine pentru penisul tău și pentru iubită...