| andrada a întrebat:

Buna

1. La multi ani pentru toti pe care ii cheama Andrei, Andreea etc. Stiti voi.

2. Mie imi place de un baiat (nu pot sa zic ca sunt innebunita dupa el dar simt oarecum o atractie). Si azi cum e sf. Andrei pe o colega o cheama Andreea si el a luat-o in brate si toata ziua i-a spus draga mea si asa. Daca stati sa va ganditi in clasa a-5-a baietii nu prea iau fetele in brate. (De fapt la niste baietii din cls inca fac fite cand ii imbratiseaza o profa). Uneori in pauze o striga ba ana, patricia, sara etc. O striga uricum ca sa o enerveze dar in gluma si eu nu mai pot de geloasa. El ia majoritatea fetelor in brate (si pe mine ma mai lua in clasa 4). Imi place de el dar nu stiu ce simte el pentru mine si nu pot sa-i spun ca il plac ca colegii sunt inca ca la gradinita si cum face cineva ceva ei trebuie sa isi dea cu parerea si sa comenteze asa ca... voi ce ati face in locul meu? Plz HELP!

Fundita si sorry de categorie

Ms

Răspuns Câştigător
| Bibby_8036 a răspuns:

Pai in primul rand ca ar trebui sa te bagi intr-un fel sau altul pe sub pielea lui. sa deveniti prieteni mai buni, sa va intelegeti mai bine. si nu baga in seama colegii ranchinosihappy ei zic ce vor cateva zile dupa aia uitahee hee

1 răspuns:
| florrymiha a răspuns:

In primul rand vreau sa zic ca imi plac intrebarile tale

in al 2-lea rand, daca ar trebui sa te iei dupa ce zic unii si altii nu ajungi nicaieri asa ca incearca sa nu ai incredere in multe persoane doar in prietenii apropiati si referitor de baiat incearca sa faci ceea ce crezi si ce simti ca trebuie facut. acum depinde si de felul baiatului iar daca vezi ca nu te place incearca sa nu iti pierzi timpul cu el