| DiaNa357 a întrebat:

Buna:*
1.La Multi Ani Romania
2.Acum cateva luni am stat cu un baiat, ne am desp din cauza ca el s-a indragostit de alta. Bun... a trecut timpul si ieri m-am gandit sal salut s avd ce mai face, am vb cu el, m-a intrebat de 3 ori ca eu cum is si asa. a vb frumos cu mine. Dar eu inca mai tin la el(dupa 4 lunii,, va dati seamaa?crying) si nu stiu ce sa fac. m-am gandit ca daca mai intra pe mess eu nu-i mai zic nimic( numa eu l-am salutat de 2 ori el niciodata) si daca el nu zice, sa incerc sa uit de el(va fi extrem de greu.)
Voi ce parere aveti? Ce sa fac? Sa mai incerc? Sa incerc sai fiu pr buna si dupa aia poate.sau sai fiu numa pr si atat? Multumesc, chiar am nevoie de ajutorul vostru:*FUNDA:*
PS:acum am un pr da numa atractia fizica ma leaga de el.baiatu de care imi place nu stie de el...sa-i zic? sa ma desp de el?

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Eu zica sa nul mai cauti pe fostul. nu mai insista. atat timp cant nu te baga in seama asta da dovada ca nu mai tine la tine si nu vrea ceva cu tine daca are alta prietea. eu zic sa nu mai incerci pentru ca nu are rost. viata merge mai departe. e greu stiu dar incearca sa treci peste, ai zis ca ai un prieten si iti place doar cum arata dar cu timpul poate o sal iubesti. dragostea de multe ori vine cu timpul. deci nul mai cauta pe fostul pentru ca nu te merita. a pierdut ce avea frumos. uital. pentru ca daca il vei cauta mereu mai rau te vei rani. succes

| DiaNa357 explică (pentru inger02):

Da el so desp de fata aia dupa putin timp, si eu cu tipul cu care stau acum...stau de o luna si nu simt nimic...

1 răspuns: