| bia3anca97 a întrebat:

Buna 12 ani si vreau sa-mi spuneti ce am ca ma indragostesc foarte repede de baieti (de aceeasi varsta)de ex.imi place o saptamana. de un baiat iar apoi nu imi mai place asa de mult si imi place de altcineva!

Răspuns Câştigător
| anonimaa a răspuns:

Mda asa is si eu doar ca is mai marelaughing)
in orice caz suntem in aceeasi situatie...aman2 ne aprindem repede iar apoi ne scade interesul sub nivelul marii.
la mine e mai complicat caci am iubit si nu as vrea sa se intample la fel, sa ma plictisesc de el
iar tu, nu. ti face griji adica nu te poti abtine si nu ai ce face.
sa speram ca e doar o faza de moment si ca vom maturiza aman2 laughing) si vom selecta baietii inainte sa ni le punem pe tava
multa bafta! XOXO (fundita?)

7 răspunsuri:
| Sylvy13 a răspuns:

Asta e ceva psihologic ar fi mai bine daca te-ai axa pe unu pentru a afla daca si el te place si apoi sa va cunoasti mai bine

Răspuns utilizator avertizat
| ladygaga_9914 a răspuns:

Asa sunt si eu...
e normalwinking

| Maxinan a răspuns:

Varsta este cauza

| angel_5676 a răspuns:

E normal la varsta ta. Cand o sa te indragostesti cu adevarat nu o sa mai treaca, iti garantez euwinking

| katty_8059 a răspuns:

Buna si eu am 12 ani mi se intampla acelasi lucru big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste infatuare. Un sentiment superficial pe care oricine fata sau baiat il simte des si are la baza doar atractia fizica. Dragoste o sa ai dupa 18-20 de ani oricat de matura te-ai crede pana atunci. Dar oricat ar zice cineva asta de ce sa asculte copilul de parinti? Ca el e mai destept ca mama sau tata ca s-a nascut cu matematica, romana si toate cele in cap. Vezi ca parintii nu dau din gura degeaba.