| DestinyDD a întrebat:

A avut cineva de aici experienta de a se intalni cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit si daca a meritat sa va intalniti cu persoana respectiva.

5 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

Pai dupa mai bine de o luna de discutii zilnice pe mess si la telefon. Si chiar daca nu am ramas cu acea persoana a meritat sa ma intalnesc, o fost o persoana ok, dar sa fii oricum precauta si sa ai grija unde alegi sa va intalniti!

| Maria_8455 a răspuns:

Draga Xonia91, eu iti recomand sa discuti cu el sa vezi cat de cat cam ce tip de om e, chiar daca pe net nu e ca face to face. Idea e ca pe net daca nu iti comvine de el ii poti da ignore, pe cand daca te vezi cu el (nu vreau sa fiu ca o mama cicalitoare) poate sa te urmareasca sau sa iti faca destul de multe lucruri, ma rog. Nu cunosc persoana, de aia tu trebuie sa fii prevazatoare. :*:*:* ( funda?blushing)

| DenisaAbdn a răspuns:

A 11-a oara cand pui aceeasi intrebare. Eu ti-am raspuns la intrebarea anterioara. Ce se intampla? Nu ai curaj sa te intalnesti cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vorbit 1 an de zile si dupa un an ne-am vazut si am ramas 3 ani impreuna. Ideea este sa vorbesti cu el ca o simpla amica pentru a-ti da seama mai repede ce fel de om e.

| Libelle a răspuns:

Mama daca n-ai pus la intrebarea asta de-am invatat-o pe derost