| DestinyDD a întrebat:

A avut cineva de aici experienta de a se intalni cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit si daca a meritat sa va intalniti cu persoana respectiva.(doar care au avut astfel de experiente sa raspunda)

5 răspunsuri:
| ella_6981 a răspuns:

Da. dupa aproximativ 1 luna jumate. a meritat si inca am aceeasi parere...sunt cu el de 3 ani si 4 luni, deci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am intalnit cu un tip care parea absolut normal, dupa o saptamana de discutii. Am iesit la un suc si atat. Pe mess ne intelegeam bine, dar din pacate el nu mi-a spus ca are un handicap fizic: avea mainile foarte mici, ca si cum i-ar fi fost taiate de la coate si la fiecare mana avea 3 degete. Era foarte ciudat in realitate. Nu l-am mai vazut de atunci. Deci...ai grija.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am intalnit dupa ceva vreme cu el si am fost impreuna aproape 2 aniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana acum doar o data. De atunci am promis ca nu o sa mai ies cu cineva decat cand sunt absolut sigura de cum este el.laughing

| rossanna a răspuns:

DA am avut un asa zis "iubit"laughing. m-am intalnit cu el dupa un an si 2 luni. El era in Romania si eu in tara in care sunt stabilita acumtongueam venit in Romania in vacanta da nu am putut sa raman decat 3 saptamani si cu 5 zile inainte sa plec mi-a dat "papucii". si nu stia ca urmeaza sa plec atat de repede.Ma lasase pnt alta. iar cand a aflat ca plec m-a intrebat ca dc nu i-am spus ca daca stia nu ma mai lasa. ca se "combinase" cu aia ca sa nu se mai dea un smecher la ealaughingprostiioh go on.Nu am inteles dc a fc asta... pnt ca urma sa mai raman la el mai mult in vacanta si etc.planuri din astea pe care regret ca am visat la eletongue.Am plecat din Romania si cand am mai vb cu el pe mess m-a intrebat daca vreau sa ma impac cu el.sa-l iert. dar, ce rost mai avea? Credea ca poate face ce vrea din mine. I-am zis ca nu. iar norocul meu e ca am intalnit pe altcineva care ma fc sa uit total de el. E cel mai bine sa ai pe cinava care e aproape de tine. cu care te poti vedea in fiecare zi cu el:X. Iar prostia pe care am facut-o eu nu o voi mai face niciodatahee heeAcum sunt fericita cu actualul prieten:X