| Alëxąndŕą a întrebat:

Buna a fost cea mai idioata zi din toate timpurile, imi urasc viata!

Mai | a am avut Biologie/Zologie si am mers in laborator am coborat scarile, ca laborator e jos la subsol si, baiatul care imi place sarutandu-se cu alta fata dupa scari nu m-au vazut, dar nu pot descrie ce am simtit m-am dus in clasa si am inceput sa plang toata lumea imi zicea ce am patit, si din astea eu am zis ca doar ma doare maseaua, am inceput sa plang din ce in ce mai tare si chiar si fitoasa de la mine din clasa i se facuse mila de mine!
Dupa am aflat ca nu facem biologie si o sa facem mate (geometrie)
Ne-a zis notele de la lucrari si am lua 6 si doamna de mate a inceput sa reproseze ca inainte invatam mai bine si mi-a dat si cu linia in mana, si sa imi fie rusine si din astea si a zis ca o suna pe mama si sa aiba grija sa raman eu corigenta! La algebra ma descurc mai bine, dar la geometrie nu are cum sa raman corigenta ca am in 8 si un 6 si din astea.
Si aia a facut reprosuri, si la alti da numai mie mi-a dat cu linia in umarul meu ca nemancata cu partea aia care doare nu plata pe o parte si a dat si tare, si stiti macar cat doare?
Si ora urmatoare dirigentie... si ne-a intrebat cine pleaca la alte scoli si am ridicat mana ca vreau sa scap binenteles dupa ce s-a sunat au venit fiecare in banca lor sa intrebe de ce sa muta si la mine a venit juma de clasa ca la bufet si le-am zis ca vreau.Cand am venit azi de la scoala, m-am bagat sub patura si am inceput sa plang ca vaca nu pot sa scap de sentimentele astea idioate am zis ca daca ma mut din semestrul 2 o sa scap, dar stiu ca o sa imi fie si mai dor scuze cum am scris, dar, dar abia m-am oprit din plans

Răspuns Câştigător
| andrecool a răspuns:

Nu fa greseala sa te muti. Daca se saruta cu o alta fata, inseamna ca nu te merita.Mi-am dat seama dupa cum scrii ca tu esti o fata inteligenta si nu ai de ce sa te mai incurcii cu tipi ca el.Si fata de geometrie, nu-i nici-o problema, Si pe mine profa de romana m-a certat c-am luat 8 la lucrare, dar corigenta n-are cum sa te lase.Eu am 7, 8 si 10. Tu mai ia un 9/10 si e ok nota! SUCCES!

6 răspunsuri:
| Alëxąndŕą explică:

Cornel tu stii sa citesti? Tie lene? laughing) HAI CA AI FOST TARE. Mama pe cuvantul meu mai facut sa rad mersi hombre!

| Lekz a răspuns:

Nu trebuie sa faci greseala sa te muti sau alceva invata sa fi tare in viata asta e doar o chestie minora cat despre baiat nu ezita si du-te la el si spune-i ce simti sunt sigur ca va fi ceva mai mult intre voi si daca nu asta este vei trece mai departe ca baieti sunt destui si punete pe invatat big grin Succes!

greece12
| greece12 a răspuns:

Vezi ce bine e ca ai avut unde sa-ti versi necazul?
Acum,ca te-am ascultat si ti-am citit supararea postata,asculta-ma si tu.
Esti fata desteapta si isteata dar te-ai cam indragostit si ai tendinta sa te victimizezi.
Asa ca,fii mai mandra,nu lasa lumea din jur sa te compatimeasca,gaseste-ti un baiat sa te merite,nu mai da nici o atentie micului nenorocit care ti-a frant inima,razbuna-te invatand cat mai bine( o buna ocazie sa uiti),recupereaza terenul pierdut si,daca chiar vrei sa pleci,fa-o ca invingatoare,cu fruntea sus, sa le para rau dupa tine nu sa se bucure c-ai plecat!
Hai, capul sus! Sterge ochii de lacrimi si ia-o de la capat cu curaj si demnitate! Poti!
Vrei?

| 0IoAnA0 a răspuns:

Eu zic ca nu e normal sa te loveasca asa o vaca de profesoara (chiar daca e vaca) ...in ziua de azi nu mai e normal sa bati copilul pentru ca a luat o nota mica.eu zic sa le zici parintilor ce ti-a facut nebuna aia. si in problema cu baiatul eu zic sa treci mai departe pentru ca nu ai de ce sa suferi pentru un baiat care nici macar nu te iubeste. succes!:*

| Crimeea a răspuns:

Nu stiu cati ani ai,dar dragostea doare,da,baiatul ala stie ca-l placi? daca stie inseamna ca nu te merita,incearca sa socializezi cu alti baieti si nu tine in tine suferinta ca va creste din ce in ce mai mult, mai intai convingete daca acel baiat merita iubirea ta si daca da lupta pentru el daca nu altul la rand, bafta

| sorinL1 a răspuns:

Dramele copilariei, trec ele.