| username23 a întrebat:

A fost cineva din voi fetelor a piscina cand erati pe stop? E voie cu tampon? Nu ma fac de ras si nu ma patez? Dau funda la raspunsuri concrete, vot la restul!

Răspuns Câştigător
| Cryssu17 a răspuns:

Nu este indicat sa mergi la plaja/piscina cand esti p stop. cel mai bine astepti sa-ti treaca.
Daca tii neaparat sa te duci`nu poti folosi tampoane normale`niciun caz.ptr ca se uda tamponu.
Foloseste ob`uri daca vrei sa intri in apa.(sunt alea care ti le bagi in vagin)

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este complet interzis sa intri in piscina in perioada menstruala. Este o regula de educatie si civilizatie minima. In mod cert vei murdari apa si vei pune sanatatea tuturor in pericol. La mare, unde e apa multa si sarata, poti intra cu un OB (stai foarte putin si iti schimbi apoi imediat tamponul). Dar intr-o piscina unde este putina apa si dulce, sangele ii va imbolnavi pe cei care folosesc nevinovati piscina.

| answer a răspuns:

Asta e o regula a bunului simt! Nu trebuie sa te faci tu de ras, ci trebuie sa ai consiinta, ca de-asta mergem la strand si apa e sarata, ca sunt multi cu bun simt! Ar fii ca metoda OB-ul, dar daca esti virgina, nu ti-l recomand! Si pana la urma mori daca astepti 2-3 zile sa-ti treaca? esti fata, asta e dezavantajul tau, in rest, numai bine!

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

@Brigaela,pe mine menstruatia ma tine 9 zile deci...9 zile ar trebui sa nu mai merg la plajastraight face?
Neah, eu am fost si intr-a 8`a zii, si intr-a 7a si mi-am pus un absorbant mic,si in apa s-a oprit,ba chiar pana seara,si apoi a continuat,te va tine putin mai mult decat de obicei oh go on, nu este indicat sa intram cand avem menstruatie, dar ...eu am facut-o.Sau foloseste un OB

| RimePeHartie a răspuns:

Nu ai voie sa mergi la piscina sau plaja cand esti pe stop. si normal ca te faci te ras daca te duci cu tamponu fiindca tamponu se cunoaste...

| mir3lutzaa a răspuns:

Da nu se intampla nimic, mie una nu cele mai bune sunt ob-urile

| piluku a răspuns:

Cumparati o.b si merge! 1