Nu este indicat sa mergi la plaja/piscina cand esti p stop. cel mai bine astepti sa-ti treaca.
Daca tii neaparat sa te duci`nu poti folosi tampoane normale`niciun caz.ptr ca se uda tamponu.
Foloseste ob`uri daca vrei sa intri in apa.(sunt alea care ti le bagi in vagin)
Este complet interzis sa intri in piscina in perioada menstruala. Este o regula de educatie si civilizatie minima. In mod cert vei murdari apa si vei pune sanatatea tuturor in pericol. La mare, unde e apa multa si sarata, poti intra cu un OB (stai foarte putin si iti schimbi apoi imediat tamponul). Dar intr-o piscina unde este putina apa si dulce, sangele ii va imbolnavi pe cei care folosesc nevinovati piscina.
Asta e o regula a bunului simt! Nu trebuie sa te faci tu de ras, ci trebuie sa ai consiinta, ca de-asta mergem la strand si apa e sarata, ca sunt multi cu bun simt! Ar fii ca metoda OB-ul, dar daca esti virgina, nu ti-l recomand! Si pana la urma mori daca astepti 2-3 zile sa-ti treaca? esti fata, asta e dezavantajul tau, in rest, numai bine!
@Brigaela,pe mine menstruatia ma tine 9 zile deci...9 zile ar trebui sa nu mai merg la plaja?
Neah, eu am fost si intr-a 8`a zii, si intr-a 7a si mi-am pus un absorbant mic,si in apa s-a oprit,ba chiar pana seara,si apoi a continuat,te va tine putin mai mult decat de obicei , nu este indicat sa intram cand avem menstruatie, dar ...eu am facut-o.Sau foloseste un OB
Nu ai voie sa mergi la piscina sau plaja cand esti pe stop. si normal ca te faci te ras daca te duci cu tamponu fiindca tamponu se cunoaste...