Nu am renuntat nici la unul nici la altul!
Fostul meu, intr-o cearta in care am decis sa ramanem prieteni a pus ochii pe cea mai buna prietena a mea! ea a incercat sa ascunda treaba, dar pana la urma am aflat, nu pot spune ca nu m-a deranjat, m-am simtit incomoda cand am aflat! dar stiind ca prietena mea are o relatie de 4 ani, imi parea bine! stiam ca fostul meu va fi cel "fript", ca sa spun asa!
Chiar nu regret nimic, ea o fata, care intotdeauna mi-a fost alaturi la bine si la rau, iar in cei 10 ani de prietenie mereu a fost alaturi de mine el? el cel mai mare dobitoc care exista in lumea asta! continuam sa avem o relatie de prietenie!
Mi s a intamplat dar cand eram mai mica[a5-16 ani] si am renuntat amandoua la baiat si nu mi-a parut rau pentru alegerea facuta
Buna. E grea situatie. Pe de o parte e prietena ta cea mai buna si pe de alta parte e baiatul pe care il placi. Nu mi s-a intamplat pana acum dar daca ar fi prietena ta cea mai buna ar trebuie sa treceti usor peste asta si sa inteleaga ca e o prostie ca un baiat sa va desparta.O situatie deplasata ar fi daca prietena mea cea mai buna s-ar cupla cu unul din fostii mei prieteni atunci nu as mai vorbi cu ea pentru ca stie cat de mult tin la el. In cazul asta depinde pe cine place baiatul.
Cati ani ai? aici depinde de sentimente, Selena Gomez! poate ca e mai importanta prietena, poate ca e o prietena odioasa, poate ca baiatul merita, poate te vei desparti de el in doua saptamani! de unde vrei sa stim noi ce e mai bine? hai sa facem schimb de creiere si in maximum o saptamana iti dau raspunsul cel mai bun!
Fac 14 ani in mai!
Si iti sta gandul la cocosei si nu la scoala? incepi liceul, ai viata in fata, iubiti vei gasi, crede-ma, dar prietenii nu merg schimbati luna de luna.O BFF greu o obtii si usor o pierzi! acum modeleaza-ti viitorul! de alegerile pe care le faci acum depinde intreaga ta viata, profesional vorbind, dar fara cariera nu vei putea creste copilul facut la 16 ani cu cocalarul care te-a parasit dupa ce te-a lasat gravida!
Ai dreptate!
Mersi de sfaturi!
Cu cea mai mare placere si scuza-mi aciditatea! Te-am pupat dulce si iti urez bafta in viata!
Scuza-ma ca te intreb.
Ea este o prietena adevarata daca se cearta cu tine pentru un baiat?
Ar trebui sa fie de acord cu tine, sa se bucure pentru tine.
Da, se mai intampla sa va certati dar ar trebui sa cadeti la un comun acord.
Nu trebuie sa renunti la nici unul dintre ei, trebuie doar sa porti o conversatie.
Te-am pupat.
Începeţi să mă enervaţi cu toate telenovelele astea! Nu există nicio lege care să îţi interzică să fii cu fostul celei mai bune prietene sau în cazul tău-să nu lupţi pentru el şi să îl laşi ei doar pentru că ea l-a văzut prima! Mi s-a întâmplat, da nu am fost atât de idioată încâ să mă cert cu una dintre cele mai bune prietene. Acum, oricum ne înţelegem bine toţi 3.
Da am fost in situatia ta..si am renuntat la baiat..Si nu imi pare rau de alegerea facuta..Sa nu renunti la prietena ta.
Si eu am avut o dilema acum 1 an si am ales amici pentru ca mai exista fete sau baieti in lume dar prieteni nu mai gasesti ca cei care iai pierdut
Mi s-a intamplat mie si prietenului meu ne placea de aceeasi fata dar am renuntat la ea stii vorba aia e mai bine sa ai un prieten o viata decat o iubita/iubit un an
Dacă te cerți din cauza unui lucru asa ridicol ce să mai zic de altele!? In viață o sa treci prin multe momente, placute si neplăcute, eu iți dau un sfat, Maturizează-te!
Bisous.
Eu am patit-o... aveam un prieten comun pe care il placeam amandoua.Insa el a vrut sa fie cu mine si eu am acceptat, si de atunci prietena mea nu a mai vorbit cu mine (dar nu regret pentru ca si acum sunt cu baiatul, avem 5 ani si inca ne iubim ) asa ca a meritat sa renunt la ea pentru el
Hei. Am avut 2 prietene în situația ta. Dar orgoliul uneia le-a despărțit pentru câteva luni până când a doua prietena s-a despărțit de „băiatul problemă"! Apoi au reînceput să vorbească, și într-un final s-au împăcat! Dar oricum e cea mai mare porcărie să te cerți cu o prietenă pentru un băiat! E ca și cum ai da aurul pe o ladă de gunoi. Multă baftă
Pai eu am fost...o prietena adica asa zisa prietena de-a mea s-a bagat intre mine si prietenul meu de atunci am renuntat si la ea si la el, daca era prietena mea nu facea asta iar el daca tinea la mine nu ii accepta avansurile ei
deci sfatul meu e sa ii lasi sa isi vada de a le lor si sa arati ca nu iti pasa. nu uita asta, NU LE DA SATISFACTIE! asta e ce isi doresc amandoi! :*
sper ca te-am ajutat
1. Prietenia e mai presus de orice dar 2. Daca esti sigura ca si el te place si stii ca poate fi ceva intre voi alege baiatul dar 3. Daca nu esti sigura... Lasa inima sa decida. Am trecut si eu printr-o situatie de genul si am ales prietenul dar acum imi pare rau ca acum el este impreuna cu acea fata si sunt gelos si imi pare rau
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: