| DestinyDD a întrebat:

A incercat cineva sa se intalneasca cu o persoana pe care a intalnit-o pe net? Daca da dupa cat timp de discutii v-ati intalnit?

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Intreaba-i mai ales pe vietuitorii din Bucuresti, care bantuie pe aici!

| Libelle a răspuns:

Stiiiu eu un caz.
Au vorbit pe net si la telefon... 5 lunibig grin
El era din Medgidia si ea din Sibiu.
Si s-au hotarat sa se intalneasca de Craciun, le Eforie Sud, la niste rude de-ale lui.Si s-au placut asa de tare incat in a 2-a seara el a cerut-o de nevasta:X
Si ea a petrecut Sarbatorile de iarna acolo, iar in primavara s-au casatorit.Si acum au 2 bebei.Si ea s-a mutat la el, dar se vor intoarce la Sibiu.
Naspa ca nu toate relatiile la distanta sunt asa...si deseori se termina nasol.
Daca aveti posibilitatea sa va intalniti, la ce ai mai sta? Nu mai conteaza timpultongue

| dani_3310 a răspuns:

Eu da dar o relatie de 1 saptamana jum atat

| Miha.Ella. a răspuns:

Pai.eu am vb cu un baiat pe net, si dupa doua saptamani ne-am intalnit, si am inceput o relatie, care si acum dureaza, dar distanta dintre noi nu este mare 20 de km, si ne intalnim, de vreo 5 ori pe saptamana:d.[avem 8 luni de cand suntem impreuna, si ne intelegem foarte binewinking.]...
big grin
:*

| puisor25 a răspuns:

Buna da eu m-am intalnit cu o persoana de pe net ne-am intalnit dupa timp de 6 luni si acum suntem sot si sotie

| zyzyk a răspuns:

Eu da... dupa vreo 6 luni dar sa stii ca finalul nu a fost fericit...acuma depinde de voi happy