| Alisa141323 a întrebat:

Buna, a luat cineva de pe aici pastila de a doua zi? Ca la mine ar fi prima data dar mi-e teama sa o iau ca stiu ca nu e buna, păreri? Va rog e urgent

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Pastila contraceptiva/de a 2-a zi, numita si pastila de urgenta, se foloseste NUMAI/DOAR in cazul in care SPERMA a ajuns in vagin intr-o zi a PERIOADEI FERTILE si drept urmare posibilitatea de a se putea forma o sarcina este mai mult decat evidenta, adica probabilitate de a se foma sarcina este de peste 70-80%.
Folosirea pastile contraceptive in scop preventiv sau ca metoda de protectie anticonceptionala reprezinta o crasa/grava greseala si denota mai ales o maxima IRESPONSABILITATE in cazul in care este folosit atunci cand SPERMA NU A AJUNS IN VAGIN si NU ESTI IN PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual. Multa sanatate!

| LoveSleep a răspuns:

Măcar știi că nu e ok s-o iei, hai că e un început.
Ți-a plăcut alea 13 secunde de sex? A fost frumos? Merită să te stresezi o lună pentru chestia aia?
Grea e viața la 13 ani.

| Andreeush a răspuns:

Nu e bună fiindcă îți dereglează ciclul hormonal, apar dereglări hormonale însă te scapă de o sarcină nedorită.
Dacă nu și-a dat drumul în tine nu o lua.

| Emma30555 a răspuns:

Eu am luat pastila dar chiar era un risc, nu se ia degeaba. El stie sigur ca nu si a dar drumul in tine? Erai in perioada fertila? Daca nu si a dat drumul in tine nu are rost sa o iei. Aceasta pastila se recomanda a se lua foarte rar.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Si-a dat drumul in tine?
Daca nu, nu o lua degeaba.

| Lizuca1234 a răspuns:

Pai daca nu si-a dat nu o iei!

| dauinmatacalaaparate a răspuns:

Am luat eu o pastila da gen nu a doua zi era xannax