Nu, nu am luat. Am avut o astfel de problema in adolescenta și printr-un set de analize hormonale, endocrinologul și ginecologul mi-au prescris tratament pentru așa ceva, la care au dat randament.
Consider sa mergi la un medic ginecolog și să ii spui problema ta, nu lua de capul tau sau că asa a spus x și y, fiecare corp reacționează diferit. Oricât de naturale sunt și acestea pot da efecte adverse in timp.
Iar că simptome premenstruale mereu am avut după ce menstruația a devenit regulata, deși uneori am dureri, alteori deloc, deși menstra vine cu -3 sau +3 zile. Îmi calmez durerile cu un medicament care nu conține Ibrupofen in compoziție.
Instalează-ți aplicația Calendarul Menstruației pentru a ține evidența ciclului menstrual (are un simbol a unui jurnal cu roșu și o floare albă).
Tratamentele naturiste nu sunt fixe si nu dau acelasi rezultat la toate femeile, deci nu-ti va putea raspunde nimeni in acest sens.
Cred ca esti constienta de faptul ca tramentul asta naturist iti infleunteaza menstra doar atat cat este folosit zilnic, pe viata, constant, fiindca hormonal el se poate deregla cand il opresti.