| uuSexi a întrebat:

A m o intrebare pentru baieti : La ce va uitati la o fata, ma refer cum mi-ati descrie fata ideala. multumesc

Răspuns Câştigător
| Alex_3627 a răspuns:

Cum s-ar descrie fata ideala... pai :
-Sa fie frumoasa, draguta, etc.
-Sa aiba sanii maricei.
-Sa aiba un corp frumos.
-Sa fie inalta, cel putin 1.65.
-Sa aiba o mentalitate mai matura.
-Sa nu fie copilaroasa.
-Sa stie sa se imbrace.
-Sa stie sa iubeasca un baiat.
Asa as descrie eu fata ideala.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa aiba intre 33-39 de ani pentru ca eu am 36 de ani si permit minim 3 ani diferenta sau maxim 3 ani, sa nu fumeze daca vrea sa bea ceva sa imi spuna si mie (sa nu fie alcolista) si sa fie om de incredere nu panarama. Si sa arate cat de cat bine la fizic.

| Heys a răspuns:

Sa fiu since eu ma uit la par si la fata daca fata nu are parul cum imi place mie nici nu ma uit la ea asa la corp hmm sa nu fie nici prea tunata si prea netunata 1.60-1.70 cam asa oricum daca intervin sentimente nu prea mai conteaza cum elaughing

| Catherine a răspuns:

Eu cred ca baieti se uita numai la corp daca acea fata are sani mari si fund bombat e perfecta din punctu lor de vedere mai sunt si unii baieti care se uita si la alte aspecte dar sunt foarte putinihappy

| AnoNim_3002 a răspuns:

Frumoasa
sa aiba tate misto si rotunde nu flescaite
cur bun
buze sensuale
eleganta
frumoasaa
si sa nu ii puta gura

| delia_6589 a răspuns:

Pai eu nu sunt baiat dar cred ca iti pot raspunde corect. O fata trebuie sa fie frumoasa, buna la corp si la suflet. talentata, desteapta, intelegatoare si in primul rand nu trebuie sa fie disperata asta ar putea inerva baieti daca o fata are calitatile astea este perfecta.