| bianca6565 a întrebat:

Buna! Am nevoie de ajutor.
Deci intr-o noapte am avut sex, dar hai sa explic cum s-a intamplat.
Initial si-a frecat putin penisul de vaginul meu si a l-a si bagat daca nu ma insel dar doar pentru putin timp, dupa am luat un prezervativ.
Dupa ce si-a dat drumul a scos prezervativul si i s-a parut ca e mai umed decat de obicei si l-a legat si a strans sa vedem cumva daca nu e spart, nu curgea nimic asa ca am presupus ca ori e de la lubrifiant ori de la mine.
Si peste cateva ore cand m-am dus la toaleta am sters si era ceva substanta alba dar nu lichida, dar nu stiu sigur daca era ce cred eu ca era sau altceva si trebuia sa-mi vina ciclul peste maxim o saptamana, undeva intre 5-7 zile dar inca nu mi-a venit.
Pe 19-20 cred ca trebuia sa-mi vina.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai avut tu orgasm de la tine era substanta alba

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Habar n-ai cum functioneaza corpul tau, dar ce conteaza, tu faci sex!
Te-ai lubrifiat in timpul sexului, asta era substanta alba.
Pe viitor, protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti

Daca iti faci probleme in privinta menstruatiei, mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Daca tot mergi la medic, roaga-l sa-ti explice despre planificarea familiala si cum te poti proteja de BTS.

| bianca6565 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Momentan nu pot merge la ginecolog
ai idee sa mi spui de ce ar intarzia menstruatia mea?
tin sa mentionez ca am crampe cu o saptamana inainte de menstruatie, dar nu le am avut de data asta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru bianca6565):

Care parte din "mergi la medicul ginecolog" nu ai inteles-o?
Nu ceri diagnostice pe TPU, te duci la medic!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru bianca6565):

Ai dereglari hormonale dupa partida de sex mai ai rabdare ca se va regla si ciclul menstrual, ce varsta ai?

| Miruna333 a răspuns:

Este de la tine, avem secretii in timpul sexului, este normal

| MValentin a răspuns:

Secretia alba dupa sex, este normala, nu este neaparat sperma. Incat el a verificat perzervativul si era intact, nicio grija. Desigur, intarzierea cicului are varii motive, dar poti cel mai bine sa faci un test de sarcina pe weekendul acesta.