Habar n-ai cum functioneaza corpul tau, dar ce conteaza, tu faci sex!
Te-ai lubrifiat in timpul sexului, asta era substanta alba.
Pe viitor, protejeaza-ti sanatatea folosind prezervativ. Te protejezi de sarcini nedorite si de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......dolescenti
Daca iti faci probleme in privinta menstruatiei, mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Daca tot mergi la medic, roaga-l sa-ti explice despre planificarea familiala si cum te poti proteja de BTS.
Momentan nu pot merge la ginecolog
ai idee sa mi spui de ce ar intarzia menstruatia mea?
tin sa mentionez ca am crampe cu o saptamana inainte de menstruatie, dar nu le am avut de data asta
Care parte din "mergi la medicul ginecolog" nu ai inteles-o?
Nu ceri diagnostice pe TPU, te duci la medic!
Ai dereglari hormonale dupa partida de sex mai ai rabdare ca se va regla si ciclul menstrual, ce varsta ai?
Secretia alba dupa sex, este normala, nu este neaparat sperma. Incat el a verificat perzervativul si era intact, nicio grija. Desigur, intarzierea cicului are varii motive, dar poti cel mai bine sa faci un test de sarcina pe weekendul acesta.