| butterfly27 a întrebat:

a-si avea nevoie de o parere.Sunt cu prietenul meu imediat de 2 ani, si el de ceva timp vorbeste pe messenger cu o tipa, el zice ca sunt doar prieteni ft buni.Si mie nu-mi prea convine treaba asta.Adica putem avea si prieteni buni, si cum a zis el, daca vb doar nu ma inseala, doar ca tot parca nu-mi convine.Sunt exagerata?

Răspuns Câştigător
| Năpârlici a răspuns:

Iti poti descarca messenger 11 iar daca ii stii parola de la mess poti vedea convorbirile lui, asa poate te mai linistesti, dar sunt si alte metode de a afla. De ce nu ii propui de exemplu sa iesiti toti 3 ca sa observi comportamentul lui in prezenta ei? Asa poti vedea si cu cata usurinta accepta propunerea ta sau daca bate in retragere happy Oricum e normal sa iti faci griji dar nu sa exagerezi, fii mai atenta la cum se comporta fata de inainte si daca rariti intalnirile. Sper ca te.am ajutat cu un sfat sau poate nu happy E alegerea ta, relatia ta si tu sti cel mai bine ce a fost intre voi pana acum si daca mai este la fel. Baftawinking!

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey,singura solutie e sa-i citesti conversatiile.Desi nu sunt de acord cu violarea intimitatii, asta e singurul mod in care tu te vei linisti.

Nici8 eu n-as fi de acord sa aiba o amica buna,dar gandeste-te ca poate el comunica mai bine cu fetele.

Eu, de exemplu, urasc sa stau la taclale cu fetele si majoritatea prietenilor mei sunt de sex masculin.Cu ei ma simt cel mai bine, degajat. Daca si iubitul meu era ca tine...innebunea de gelozie.

Deci, gandeste-te daca a vorbi cu o fata des e ceva specific lui.Nu exclude faptul ca e oarecum atras de ea, chiar si ca amica.

Nu ii face crize, dar investigheaza.

| greenish a răspuns:

Buna. Pai depinde ce vorbeste. Daca este vorba doar de o simpla amicitie,ar trebui sa il intelegi. Dar totodata, de la o amicitie, se ajunge la altcevawinking Eu una te sfatuiesc sa vorbesti cu el si sa-i zici ca nu iti convine.

| aurora50scumpika a răspuns:

Ai totusi 2 ani de zile cu el, e normal sa fii geloasa.cand vezi ca prietenul tau a inceput sa vorbeasca cu o tipa pe mess.acum depinde daca vorbeste des cu ea...nu e bine... daca vorbeste asa din cand in cand e totul ok.Ai grija de tine si nu permite nimanui sa-si bata joc de tine!:* :*

| AdelaElena20 a răspuns:

Esti un pic exagerata! Eu sunt casatorita de un an si am o relatie cu el de 4 daca faceam asa zburam din prima! De exemplu si eu sunt casatorita si in loc sa am o prietena cui sa ma descarc sau sa cer sfaturi am un prieten, mie ca un frate desi eu nu am avut niciodata un frate! tu trebuie sa stii doar sa controlezi acea prietenie intre ei. Lasal poate vrea si el sa se mai documenteze sau sa ceara sfaturi.Ai sa vezi ca o sa fie bine!

| Alexaa_4438 a răspuns:

Buna,eu nu cred ca esti prea exagerata, prietenul tau ar trebui sa te vada pe tine ca cea mai buna prietena si ar trebui incetul cu incetul sa il faci sa nu mai vorbeasca cu fata aia atat de mult ...Nu-l lua prea brusc e posibil sa se enerveze si sa zica ca esti tu prea geloasa incearca sa-l suni sau cand stii ca vorbeste pe mess cu ea sa vorbesti si tu cu el cerandu-i parerea in legatura cu mai multe chestii... sper sa-ti fi dat un sfat bun ☺