Prin aceeasi situatie trec si eusfatul meu e sa lasi timpul sa treaca.pe parcurs ai sa ajungi sa tii la actualul, si ai sa reusesti sa il uiti pe fostul. poate fostul se incapataneaza sa va impacati tocmai pentru a te desparti d actualul.sa nu o faca din ambitie. daca uh spui ca actualul e ceea ce doresti, cred ca merita sa ii mai acorzi timp.nu te poti indragosti de el asa repede, mai ales daca ink nu l-ai uitat p fostul...deci lasa timpul sa treacasucces
Mersi voi tine cont de sfatul tau
Nu trebuie sa stai cu actualul din MILA! Spune-i adevarul ca vreti sa ramaneti doar prieteni ca tu il iubesti pe fostul, si acordai timp fostului, daca te iubeste se va schimba, gandeste`te ca asa suferi si tu si fostul`. dar daca tu te impaci cu el n`o sa sufere actualul, pentru ca el vrea ca tu sa fi fericita, atunci explica-i ca vei fi fericita cu fostul nu cu el. poate va intelege. Dar nu sta cu el din mila, nimeni nu merita sa treaca prin umilinta asta... Succes in orice decizie vei lua:*
Da ma gandeam si eu la asta. Dar chiar nu as vrea sa pierd prietenia lui. Si mai este o problema ei sunt fosti colegi de servici. Si au ramas prieteni de atunci. Nu sunt ei foarte buni prieteni dar totusi nu as vrea sa se ajunga la vreo cearta
Adevarul spune, nu lasa timpul sa va imbatrineasca cu ura pe inima, aflind din alta parte
Nu imi este usor sa ii spun adevaru deoarece ne-am certat odata si i-am zis ca vreau sa punem punct si a suferit foarte mult.