Bună! Cât timp ai avut o relație cu el? Trebuie analizat faptul ca ce ai simțit tu atunci când ai fost cu el. Acum mai simti tot la fel? A trecut ceva timp bănuiesc, dar dacă mai simți ceva pentru și speri sa mai fie cu tine împreună mai încearcă sa vorbești cu el spune-i ca sentimentele tale sunt puternice și ca înca îl mai iubești și poate ai suferit pentru el ai plâns. Dacă te refuza frumos caută-ți pe altcineva. Dragoste cu forța nu se poate. E imposibil. Și eu am avut o iubita și îmi plăcea mult de ea și la un moment dat m-a părăsit, am suferit mult. Am pus suflet când am avut o relație cu ea, când am fost împreună. Ea a zis simplu ca are de învățat si ca nu mai are timp. S-a rupt relatia noastra, brusc. Nu am putut sa trec peste, mi-a mai rămas un tricou de-al ei și plângeam pe tricou... Și când plângeam și ea era prezenta, era indiferenta nu spunea nimic. Nu mai exista iubire adevărată decât în telenovele sau în filme. Poate exista... dar puțin 5%. Fata draga nu fi trista viața merge înainte, încearcă sa-l uiți dacă nu se mai poate face nimic. Sperand, poate Îți vei gași pe altcineva care sa te iubească așa cum dorești tu. Am trăit cu toții o iubire imposibila, o iubire ilegala și naiba, în care îți spuneai mereu ca se va întoarce, ca se va schimba. Am crezut cu toții într-o relatie care părea ca va dura pentru întotdeauna, și am plătit scump prețul naivității pentru ca "întotdeauna" pare sa nu existe.
Bananacantareata87 întreabă: