Buna DeepLooking,
Parerea mea personala este ca daca ar fi sa existe ceva intre voi, trebuie sa vina de la sine si amandoi sa fiti de acord. Nu exista ca el vrea si eu nu vreau, trebuie sa vreti amandoi. Tu daca nu esti inca pregatita pentru asta el ar trebui sa fie intelegator (iar daca intr-adevar simte ceea ce vad ca si tu simti pentru el, ar intelege).
Nu e o joaca, dar stiu ca dragostea doare mult, eu te intreb altceva, indeferent de ceea ce se va intampla cu voi, merita efortul, avand in vedere ca el trebuie sa plece din nou si veti fi departe unu de celalalt? Gandeste-te bine ca ai sa suferi enorm.
Bine-nteles tu stii mai bine ce e bine pentru tine.
O zi frumoasa,
Marius.
Imi dau seama ca tii la el mult dar ar fi mai bine sa fi sigura de sentimentele tale inainte de a face acest pas.Nu cred ca ar trebui sa iti spun ca este unul foarte important.
Parerea mea este ca el vrea sa se culce cu tine...si nimic altceva.cati ani ai tu?
daca ar tine cu adevarat la tine nu ti-ar cere asa ceva din moment ce tu nu vrei.purtati o discutie pasnik in care sa ii explici ca nu te simti ink pregatita de acest pas. Daca te iubeste asa cum il iubesti tu atunci va intelege si relatia va continua. Daca nu s-ar putea sa fac vreo criza si in acest caz ar fi bine sa treci peste si sa cauti iubirea in alta parte:*pwpici.sa ne anunti ce ai facut...ok?BAFTA
@cristina : Sunt virgina, iar primul nu vreau sa fie unul care nu ma iubeste.In privinta lui am dubii, dar sunt mai multe chestii...el iar va pleca si poate va face ca data trecuta.Si,da,tin la el destul de mult, dar asta nu inseamna ca trebuie sa sar pe el, nu? Mai intai trebuie sa am convingerea ca sentimentul e reciproc.
Daaa vrea sa se culce cu tine;-). Nici o problema ii spui ca a intervenit ceva, ceva ce stii tu ca o sa il impresioneze.O sa mearga.Mult succes
Raspunsul e in inima ta daca poti sta langa el si nu faceti absolut nimic atunci nu cred ca t5i la el
dar din moment ce iti vine sqa te urci pe el lasa-ti inima sa te duca unde vrea
E o poveste destul de interesanta! Si dupa cum spui se vede ca esti foarte indragostita de el! Iai putea spune ca un baiat bun si care vrea sa fie cu tine toata viata, nu tiar cere si altceva foarte curand! Ar astepta numai dupa casatorie! Pareea mea! Imi dai fundita ?