Nu-l lasa sa te jigneste.Tu nu meriti asta! Esti o femeie demna de iubit,nu ar trebui sa-l lasi sa te calce-n picioare cum vrea el. Fata mea,sfatul meu este sa aplici indiferenta toatala (nu-i raspunzi la telefon,sau la mesaje, nu mai accepta o perioada sa va intalniti, fii indisponibila). Este posibil sa fi reactionat asa la nervi, dar nici chiar asa nu ar trebui sa reactioneze, ar trebui sa se stapaneasca....Nu uita, indiferenta este cea mai letala arma.Pe orice barbat il doare indiferenta unei femei.Indiferenta unei femei este al naibii de dureroasa.Numai asa il poti pune la punct! lasa-l sa-i fie dor de tine, sa-ti simta lipsa, sa-si dea seama unde a gresit...Incearca sa nu mai pui la suflet tot ce-ti spune, daca o singura data se mai comporta asa cu tine, te jigneste si te injoseste, lasa-l, fata mea ca nu e de tine.Sa vezi ce-o sa-l roada indiferenta si absenta ta.Iesi si te distreaza, traieste-ti viata dinplin, el nu este centrul universului tau, tu trebuie sa fii impacata cu tine si dependenta, nu independenta de el! Sper ca te-am ajutat!
Va multumesc mult. Chiar acum mi-a scris, dar nu i am raspuns si nici nu am de gând. Imi e greu, dar am si eu mandria mea. O zi buna sa aveti
Bravo,fata mea! Lasa-l asa, lasa-l sa fiarba, sa-ti simta lipsa.Indiferenta ta deja il doare! Nu-i da niciun semn cateva zile (maxim 3, sau daca vrei mai mult sa-l tii in suspans, o saptamana). Asculta-ma, nu pierzi nimic tu, el are de pierdut daca se da batut!
Eu nu i-am dat niciun semn vreo doua zile si deja m-a cautat si mi-a spus ca-i pare foarte rau pentru ca m-a jignit si pentru ca m-a injosit, si mai ales, pentru ca a vrut din nou sa se desparta de mine.Credea ca nu am orgoliu? Spunea ca el are orgoliu si ca eu nu stiu ce inseamna sa ai orgoliu! Acum e lapte si miere, imi ofera atentie maxima, ma suna, etc. Conteaza sa nu-ti pierzi demnitatea de femeie!
Am vazut cu ceva timp in urma ca au reusit cei de la Vodafone sa ofere acoperire pe serviciile de date si la stanele de oi dar pana sa te vad aici am crezut ca e vrajeala... Cu cat dati branza?
A, da, ca sa nu creada lumea ca nu ti-am citit elucubratiile:
1. Pentru ca exista hateri pe acest site, care sigur se vor lega de abilitatile tale gramaticale (de lipsa lor, mai exact) vom declina impreuna verbul "a jignii", la timpul mai mult ca perfectul gerunziu viitor simplu:
El sa te jigneste
Tu sa te jigneste
El/Ea sa te jigneste
Noi sa te jigneste
Voi sa te jigneste
Ei/Ele sa te jigneste
Sa nu te iei dupa hateri daca iti vor da cu gramatica in cap, sa stii ca tu ai dreptate. Incearca sa-i ignori, pe hateri ii doare cel mai mult cand ii ignori.
2. Ce inseamna "o femeie demna de iubit"? Ce rahat inseamna asta? Si de unde stii tu ca nebuna care a adresat intrebarea e demna de iubit? Ai iubit-o tu sau cum? Mie mi se pare o pustoaica careia i-a sarit tandara degeaba si care cauta scandal din orice. Dobitocul care a acceptat sa stea langa o astfel de binecuvantare a naturii a spus doar "suntem urati amandoi". Atat. Daca asta ti se pare tie ca e bataie de joc si a calcat-o in picioare atunci tu chiar meriti sa ramai la coada vacii.
3. Sfatul tau e cel mai prost posibil dar presupun ca nu surprinde pe nimeni treaba asta. O relatie nu se intretine prin masurarea egourilor, doar tarancile inapoiate mai cred asta. O relatie se intretine discutand problemele si facand compromisuri, nu stramband din nas si aratand cat de printese suntem, mai ales atunci cand noi mai suntem proaste si analfabete...
4. Nu pe orice barbat il doare indiferenta, doar pe cei slabi. Orice barbat care se respecta nu te mai baga in seama din momentul in care ai inceput sa apelezi la astfel de tactici infantile. Pe mine daca partenera nu ma mai baga in seama, asa va ramane.
5. Unde a gresit si care a fost greseala lui? Ca a spus ca sunt urati amandoi? Ce cretin vede in asta un motiv de cearta? Si cine isi cere scuze pentru asa ceva? Dobitocul a gresit pentru ca si-a cerut scuze in prima faza, astfel de mofturi nu trebuie incurajate. Daca te certi cu iubitul pentru atata lucru atunci e ceva foarte in neregula cu tine.
6. "sa fii impacata cu tine si dependenta"? "dinplin"? Nu mai bine ramai tu la vandut lapte si ii lasi pe altii sa ofere sfaturi?
Iar tu, marianadine, faptul ca ai votat cel mai agramat si cretin raspuns ca si cel mai bun, e clar ce hram porti. Ti-a spus de doua ori ca tu meriti sa fii respectata si ai pus botul repede. Respectul se castiga si respectul se ofera. Vei fi respectata atunci cand te vei purta pe masura. Tu faci crize de isterie din cauza unui rahat (si stim amandoi ca a fost un rahat, esti constienta ca ai exagerat si ca nu trebuia sub nici o forma sa reactionezi asa la o simpla gluma) si acum te astepti sa fii pretuita si ridicata in slavi? Pentru ce? Stii ce trebuie sa faci? Sa-ti ceri scuze. Sa-i spui dobitocului ca iti pare rau ca ai exagerat si ca vei incerca pe viitor sa-ti controlezi emotiile si nu sa te porti ca un copil atunci cand nu ii convine ceva.
V-am pupat pe amandoua, timpul pierdut cu voi nu am de unde sa-l mai recuperez si acum imi pare rau. Eu cautam sa cumpar niste branza...
Ma scuzi "domnule stie tot",se mai intampla sa gresim gramatical,eu scriu foarte repede, asa ca te rog sa nu mai judeci dupa aparente! Vorbesc coerent, scriu corect, sunt respectuoasa, dar cu cine merita!
Daca te crezi important mai mult decat pari,te inseli! scuza-ma, eu nu port dusmanie, sunt coerenta cu toti, dar cand cineva incearca sa ma judece, schimbam foaia! Sunt draguta cu cine merita si cand merita!
Oricat de repede ai scrie, nu ai nici o scuza pentru atatea greseli gramaticale, la tine e propozitia si greseala. Gramatica in scris reprezinta si respectul pe care il porti atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Din textul tau putem deduce ca ori esti analfabeta, ori esti prea dezinteresata sa scrii corect, adica nesimtita, pe intelesul tau. Recomandarea mea ar fi sa depui mai mult efort atunci cand te adresezi in scris, ca sa eviti penibilul. Dintre toti oamenii pe care ii cunosc si stiu sa scrie, niciunul nu o face ca si tine. Asa ca nu judec dupa aparente ci judec dupa bun simt si logica.
"Daca te crezi important mai mult decat pari, te inseli!" n-are niciun sens. Ai vrut sa spui "daca te crezi mult mai important decat pari, te inseli" ceea ce iar nu ar fi avut logica dar ar fi avut mai mult sens in scris. Bine, tu de fapt ai vrut sa spui "Te crezi mult mai important decat pari" dar ai pierdut sirul, concentrarea nefiind punctul tau forte. Ambele sunt gresite oricum din moment ce eu sunt mult mai important decat ma cred.
Chiar merit sa fii draguta cu mine! Merit si cand nu crezi tu ca merit, adica tot timpul!
Scuza-ma, tu nu-mi dai mie lectii de viata! Iti place sa jignesti si iti place foarte mult sa judeci pe altii! Eu cred ca tu esti un pic gelos! Daca ai chef de cearta, canta la alta masa! Adevarul doare mereu, stiu...Nu judeca,pentru ca la randul tau,vei fi judecat! Nu am de ce sa fiu o draguta cu tine,pentru ca nu meriti! Ca sa fiu o draguta cu tine,trebuie sa si meriti! Uite,stii ce este? Imi pierd timpul meu pretios,certandu-ma cu tine! Vrei sa iesi in evidenta? Ok! Dar nu criticand si judecand pe altii,nesimtitule care esti! Nu sunt o persoana fitoasa,doar ca nu mi se pare corect sa ma judeci pe nedrept! Nu asa iesi in evidenta, dragul meu! Iesi in evidenta, atunci cand ajuti pe cineva, atunci esti privit cu "ochi buni", dar nu cand judeci!
El crede ca esti inmebunita dupa el si poti sa ii accepti orice. Urmatorul pas ar fi sa ii demonstrezi ca nu e cazul si de luna viitoare sa nu isi mai faca abonament a autobus. Sper ca nu te gandesti ca el e alesul pentru ca atunci asta e nimic pe langa ce o sa iti faca mai tarziu. Cat mai repede sa ii spui pa, pentru ca ai lucruri mai importante de facut decat sa pierzi vremea cu un ratat.
Pe langa "da-i viteza" ca am vrut sa o reduc scurt, mai am de zis ceva.
Nu te intoarce inapoi decat in conditia in care iti iasa urmatorul lucru : sa schimbati rolurile, sa nu fie el cel care te ia la misto, este clar faptul ca el este "puternicul" din relatie,
De ce?
Pentru ca ai acceptat asta de la inceput, sau la un moment dat, instinctul omului deseori este sa treaca peste ceea ce e mai slab ca el, asta si face.
Indiferenta totala, ba chiar, rupe-ti sentimentele (indiferent ca le mai simti), refuza-le, nu da replici explicative, nu arata nici un fel de afectare emotionala, arata doar ca a ajuns.
Asta sa fie singurul tau raspuns, serios si ferm "A ajuns".
Rolul dintre voi 2 ar trebui sa se schimbe, sa fie el cel care tanjeste, ca lucrurile sa aiba vreo sansa sa se normalizeze echilibrat candva!
Daca nu poti avea tu puterea, sau macar egalul, n-are rost.
Ei,cum merge treaba? E totul in regula? pune-l la punct, draga mea! Plateste-i-o cu aceeasi moneda, sa simta si el ce ai simtit si tu atunci!
Chiar nu imi sta in fire sa comentez răspunsurile sau părerile altora, dar la acest raspuns chiar nu ma pot abține, cum poti spune asemenea prostii?
"Asa ii punem la punct ii părăsim" nu am auzit in viata mea așa o stupizenie, sa zicem ca il iubești si il "părăsești ca sa ii dai o "lecție" sunt 2 posibilități de aici incolo.
1.O sa te caute ca si un disperat sa se roage de tine sa va împăcati caz in care trebuie sa stii ca ai lângă tine un cățel nu un bărbat(daca tie iti plac cățeii este alegerea ta).
2.O sa vadă ca nu il bagi in seama si o sa isi vadă de treaba căutând sa fie fericit alături de cineva care nu are in plan astfel de jocuri de copii, si tu o sa rămâi cu ochi in soare bocind ca ai fost o proasta.
Nu toți barbatii sunt la fel si in plus de asta nu așa funcționează o relație, lectile se dau la scoala nu intr-o relație.
Xelon,daca te simti, imi pare raul dragul meu...eu ma refeream in cazul celor care nu-si respecta iubitele, ok? Barbat este acela care nu le face pe femei sa sufere! Sa tii minte asta toata viata ta!
Nu regret nicio secundă răspunsul pe care l am votat. As fi votat mai multe daca as fi putut. Singurul lucru pe care il regret, este ca nu am pus in practica sfaturile voaste. Si anume, sa il părăsesc. Da, sunt o pustoaica pe drumul initierii... Omoara-ma. Nu toata lumea s-a nascut "destept " si atotstiutor ca tine, dragul meu. Iar celor care au incercat sa ma ajute, le mulţumesc frumos. Poate ma ajutati si noua intrebare. Poate de data asta o sa pun in practică unele dintre ele
Pai da, normal, ca doar nu suntem carpe in fata lor. Avem si noi demnitatea noastra de femeie! Asa ii punem la punct pe nesimtiti, ii parasim!
Nu cred ca ai gresit, doar ai reacționat la nervi asa cum si el ar fi putut face. Faza e că aici se simte răceala lui față de tine. Nu Îl mai căuta nici tu, să vezi dacă ii pasă. De cele mai multe ori, ori vede că te-ai răcit și tu de el, sau pur și simplu renunță la tot ce insemna "voi". Sper că ți-am fost de ajutor. ☺
Ca sa o lamurim, daca tu ma enervezi pe mine si apoi te calc cu masina, de cateva ori, putem considera ca nu am gresit cu nimic si ca am reactionat la nervi? Pentru ca asta rezulta din raspunsul tau genial.