Eu cred ca nu e interesat trebuie sa fii imbecil sa nu bagi o fata in seama daca o placi, deci asta cred.ori e prost ori timid nu stiu sigur. luati atitudine nu mai stati, fa tu primul pas si intreaba-l de vorba vezi cum vorbeste si iti dai seama imediat...voi fetele sunteti date naiba si va prindeti daca un baiat e timid sau idiot
Tipul ori te-a băgat în zona prieteniei, ori are multe probleme în perioada asta. De obicei tipii inteligenți au multe probleme, nu ca gunoaiele societății.
Pai, pai, pai!? De ce n-ati mai tinut legatura?
Nu e chiar usor sa vina la tine in clasa, daca nu prea cunoaste pe nimeni de acolo si nici tu te-ai intalnit cu el pana acum, ii e greu sa se intalneasca cu tine, dar cu o clasa intreaga din care poate stie doar cativa...
Da, se poate sa-si fi gasit alta fata... Gaseste si tu un subiect si mai intra cu el in vorba, pentru ultima data si vezi ce se intampla, intreaba-l de un manual ceva, le cumparati anul asta, spune ca nu gasesti pe nicaieri...
Daca aceasta problema ar fi pus-o o copila, asa cum ai pus-o tu, nu m-as fi mirat... Probabil ca l-a speriat locurile pe care i le-ai recomandat sa va intalniti. Preferabil este sa nu-i scrii nimic.
Baga-l in seama!
fa tu primul pas.
cred ca vrea sa vada daca si tu esti interesata de el.
Ca si lectie de viitor: cand un om vrea ceva de la tine, va face si imposibilul sa primeasca. In cazuri extreme chiar si impotriva vointei tale.Bine, aici intram in domeniul penal asa ca e alta discutie.
Cu alte cuvinte... daca a lasat-o moarta, inseamna ca nu ai prezentat un interes atat de mare inca de la inceput.
Ii poti scrie la modul amical, la modul "hei, ce mai faci" dar atat.