| Strwberrs a întrebat:

Buna! Aceasta e o intrebare pentru baieti. Va plac fetele care au fundul mare si sanii mici sau sanii mari si fundul mic? Nu imi ziceti ca amandoua ca nu va dau funda. Explicati va rog si de ce. (Ps: vreau sa lucrez la o sala de gym ca sa imi dezvolt sanii sau fundul) RASPUNS+EXPLICATIE PRIMESTE FUNDA!

Răspuns Câştigător
| slayer09 a răspuns:

Mie imi place fata care este ea insasi, care nu isi face griji pentru fundul sau sanii ei, ci care se preocupa mai mult pentru sufletul ei decat de trup, pentru ca trupul va imbatrani si se va scoroji, dar sufletul va trai si cand sufletul e curat automat e frumoasa, o frumusete interioara care se vede la exterior, in ochii ei, in mimica ei, in gingasia ei, in in ea insasi, si atunci merita toata atentia mea. Trupul e mai mult pentru placere, nu pentru iubit.

38 răspunsuri:
| Aditu94 a răspuns (pentru Strwberrs):

Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai grija, la orice pas sunt primejdi, asa ca casca ochii.

| DonEduardo a răspuns:

Fundul mare si sanii mici.

| RAY a răspuns:

Cat de ipocrit este răspunsul câștigător, e vrăjeala fata, contează sâni si fundul, avem multe fantezi cu fundul si sâni, sufletul laughinglaughing el este excitat de suflete

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Nu auzi ca ala e atras de suflete laughinglaughing excitare spirituala

| ACTH a răspuns (pentru DonEduardo):

Obsedat.

| Strwberrs explică (pentru RAY):

Foarte bine. Exact asa si trebuiehappy

| Strwberrs explică (pentru Aditu94):

| Goete a răspuns:

Optiunea fund mic, sani mici de ce nu este?