| OvidiuMC a întrebat:

Aceasta intrebare este foarte serioasa si ma tot necajeste! Daca dupa ce am ejaculat si mi-am sters penisul cu un servetel, iar dupa circa 10-15 minute am introdus iar penisul in vagin se poate ca partenera mea sa ramana insarcinata? Rog seriozitate, Multumesc!

12 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, bineinteles. Nu ai observat niciodata la robinet ca dupa ce inchizi, mai curge inca cateva secunde?!
Asa e si aici, mai raman cativa razleti pe canal, si care te pot face tatic.
De ce nu respecti fata si nu o protejezi?!

| darrio2007 a răspuns:

Vrei seriozitate? Fa dus dupa fiecare raport sexual.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, poate sa ramana insarcinata daca ea este in perioada fertila, pentru ca intotdeauna dupa o partida de sex, ramane sperma neejaculata pe teava, care se scurge in vaginul fetei, cu prima ocazie cand este introdus.

| corbulalbrosu a răspuns:

DA, DA, DA. Bineinteles ca da, dintru-un motiv cat se poate de simplu, fiindca intotdeauna dupa ejaculare va ramane in URETRA (canalul din penis) o anumita cantitate de sperma care in mod paradoxal dupa trecerea a 5-10-15 minute incepe sa se fluidizeze si sa inceapa sa se prelinga din uretra in exterior, deci in cazul tau direct in vagin. Se poate preveni producerea unui astfel de mod de "ejaculare involuntara" doar daca barbatul urineaza macar o data intre ejaculare produsa cu putin timp in urma si inceperea celei de-a 2-a reprize sexuale. Bineinteles ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod obligatoriu sexul trebuie sa fie intretinut in perioada fertila a ciclului menstrual. Probabil vei reusi sa intelegi macar acum fiindca ti-am mai explicat o data. Sanatate!

| OvidiuMC explică (pentru corbulalbrosu):

Si cum fac ca sarcina sa nu avanseze?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru OvidiuMC):

Singura posibilitate prin care poate fi oprita evolutia/dezvoltarea unei sarcini este avortarea provocata/indusa printr-o metoda medicamentoasa sau chirurgicala.

| mihai69 a răspuns:

Desigur. Dar cum voi vreți un copil, asta cu siguranță e o veste bună!

| OvidiuMC explică (pentru mihai69):

Nu dorim copil, acum oare ce e de facut?

| mihai69 a răspuns (pentru OvidiuMC):

Să învățați că pentru a evita o sarcină nedorită trebuie ÎNTOTDEAUNA folosită o metodă de protecție eficientă (spermicid, diafragmă, prezervativ, pilule anticoncepționale etc.).
Pe de altă parte, nu ai de unde să știi dacă fata este sau nu gravidă - neștiind dacă era sau nu în perioada fertilă. Roagă-te să nu fi fost.
Iar chestia cu „cum fac ca sarcina sa nu avanseze?" e de cascadorii râsului, de n-ar fi de plâns. Crezi că dacă e formată o sarcină, se poate pune „on hold" până când ajungeți la casa voastră și cu serviciu și venit stabil?!? O sarcină se poate doar întrerupe, din păcate. Uneori, cu consecințe ireversibile.

| Emilian65 a răspuns:

Daca partenera ta este in perioada fertila posibilitatea de a ramane insarcinata este de 100%.

| Ecaterina2016 a răspuns:

Draga barbat/ baiat înainte sa ti-o bagi trebuie sa te protejeziși sa o protejezi pe ea... ca sa nu aduceti pe lume copii nedoriti. Pune dracu mana pe o carte de sexologie si anatomie! Nu as putea sa fac sex cu un specimen ca tine...jur!
Mama lor de neuroni, au sucombat înainte de vreme!

| Ami123 a răspuns:

Dupa ejacuare ar trebui sa incerci sa urinezi asa sigur sti ca nu este nici o posibilitate de a lasa fata gravida!