| Alexandra1432 a întrebat:

Bună aceasta întrebare nu e pentru mine dar întreb
Cum vi se pare ca o fata de 12 ani sa trimită nuduri unui băiat tot de 12 și la nuduri ma refer fundul sânii și zona intima ce părere aveți?
Am uitat sa menționez dar toata școală în care este are nuduri le ei și alte scolii prin zona
Eu ii e frica sa mai iasă din casa

7 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Este efectul de turma, daca ea vede sau vorbeste cu prietenele ei asa, asa face si ea, iar parintii au scapat-o de sub control, ca nu au invatat-o de pericolele ce le ascunde lumea virtuala. Te sfatuiesc daca iti eset colega sau vecina, sa vorbesti cu parintii despre ea, ca acestia sa le atraga un semnal de alarma ce face fiica lor in fata calculatorului. Este bine sa stie, chiar daca parintilor lor nu o sa creada, desi cu dovezile prin pozele pe care tie ti le-a trimis, o vor educa mai bine.
Daca a inceput de la aceasta varsta, e grav! Nu mai comunica cu ea, ignor-o.

| corbulalbrosu a răspuns:

In primul rand imatura, dar mai ales inconstienta si iresponsabila in privinta a ceea ce face. Urmarile provocate de iresponsabilitatea sa, le simte in prezent.

| mihai69 a răspuns:

Nu e doar proastă, mai încalcă și legea, și cine le are, și cine le-a făcut și distribuit.

| ancaval a răspuns:

Cum să trimită poze nud? Doamne ferește! La 12 ani ar trebui să se mai joace cu pruncii pe stradă, să învețe pentru școală, să se gândească la o meserie, să caute un loc de muncă și mai târziu un băiat, căsătorie, copil. Toate se fac la timpul lor.

| alexalx1234 a răspuns:

Curva

| mâța06 a răspuns:

Mi se pare ca nu e cv de condamnat,adica e doar o serie de poze, iar daca cineva a trimis nude-urile fetei e foarte nesimtit, e ceva ce se pedepseste cu amenda si chiar inchisoare, daca tu esti fata aia iti spun sincer ca nu ai de ce sa te temi, nu e o crima, multi oameni trimit poze, adica recunosc ca si eu am dat nude, nu la varsta ta dar am dat, nu ai de ce sa nu iesi din casa, asa le dai apa la moara, doar arata ca nu iti pasa si nu te afecteaza si te vor lasa in pace ))

| RolandVA a răspuns:

O manaca in scorbura, dar asta nu inseamna ca tu trebuie sa dai curs. Adica...nu baga motanul la scorbura! Esti prea tanar sa intri in bucluc!