Ce intrebare e si asta.Fiecare cu gusturile lui.Nu prea cred ca o sa conteze atat de mult diametrul sau. Conteaza mai mult atmosfera pe care o faci.
Pai din cate am citit le place vaginul mai stramt.si ca toata viata nu o sa il avem asa trebuiesc facute exercitii intereseaz'te pe net o sa vezi
Asa este cum spune shine fiecare cu gustul lui. pentru uni conteaza diametrul pentru alti nu conteaza, dar conteaza cum faci atmosfera si acolo in pat. si normal ca este diferenta
Sa-l aiba primitor, ori stramt ori larg se muleaza, doar ca inceputul difera cam asta ar fi diferenta.
Fi sigura ca o femeie care nu este larga va fi mai mult apreciata, iar ca sa nu fi larga, trebuie sa faci exercitii. Am avut ocazia sa cunosc cateva femei care dupa 5-10 minute erau foarte largi si nu era deloc placut.
Bine înțeles ca când e strmat e foarte plăcut eu n-am avut șansa o viata întreaga sa am o partenera cu vaginul stramt în schimb partenera mea are vaginul mai larg decât cerul și pământul la un loc asa am luat-o avuse deja copii născuți înainte
anonim_4396 întreabă: