De ce minți? Fii sinceră și spune că *da, mi-ar plăcea, doar asta e fantezia noastră, a tuturor fetelor, să o facem cu doi tipi...*
Sau ai încercat și nu ți-a plăcut? Că știi cum e, nu poți să zici nu până nu testezi, sau dacă zici nu înseamnă că ai făcut-o dar nu ți-a plăcut. Așa-i?
Nu am facut si nici nu am sa fac. Daca as avea o fantezie cu asa ceva prefer sa o tin de fantezie si nici decum sa ma culc cu doi necunoscuti rupta de beata la o petrecere, nu asa se indeplinesc fanteziile.
Nu am de ce sa mint pentru ca sincer nu imi pasa fiecare are dorintele, fanteziile, si mintea lui daca eu am spus ca nu m-as culca cu 2 tipi necunoscuti la o petrecere cand is manga si iubitul meu este acasa inseamna ca asa e...
Ok...Dar dacă i-ai cunoaște pe tipii respectivi și nu ai fi într-o relație...atunci ai vrea, sincer?
Nu mai nu am fantezii din astea
Nu. Eu personal oricat de bauta as fi nu am ganduri din astea.
O data am baut un cidru si doua beri intr-un club si eram destul de ametita, si mi s-au facut propuneri (de saruturi) si de fiecare data am refuzat chiar daca nu eram intr-o relatie.
Depinde de fata, ce principii are.
Nu stiu cine mai e atat de prost sa creada scuza cu alcoolul.
Categoric nu.
Dacă sunt într-o relație nu mă mai interesează nimeni.Pe toți băieții îi văd un mare 0 în fața mea.Mă gândesc numai și numai la iubitul meu, mi se pare foarte urât mai ales din partea unei fete să accepte așa ceva.Adică, dacă știi că ți-ai trage o nu numai cu iubitul tău, atunci de ce ți-ai mai face un iubit? Stai singură și sari la toți în poală.
Părerea mea.