Pune o poză sa ne dam cu parerea sa ne clătim ochii ca aici suntem toti medici
Nu! Labiile nu cresc de la sex, doar se umfla cand esti excitata si apoi revin la forma si masura initiala.
Până la o vârstă, cresc toate: membre, urechi, șolduri chiar și detaliile despre care ne spui
Păi am 22 de ani dar nu stiu observ această schimbare de când sunt activă sexual și mă gândeam să nu fie din cauza asta
"Cauze
Nu exista niciun motiv direct cunoscut pentru hipertrofia labiala. Medicii considera ca aceasta conditie reprezinta o fluctuatie naturala a corpului uman. Fiecare om este diferit, iar diferentele la nivelul labiilor sunt obisnuite.
Unele femei se pot naste cu labii marite (cauza genetica), in timp ce altele pot observa aceasta modificare in timp din cauza fluctuatiilor hormonale. La unele femei, labiile se hipertrofiaza abia dupa pubertate, cand cresc concentratiile hormonilor sexuali feminini.
Alte femei observa, de asemenea, ca labiile lor s-au modificat dupa sarcina sau odata cu inaintarea in varsta. In unele cazuri, hipertrofia labiala poate sa apara in urma unor infectii sau traumatisme in zona vaginala.
De asemenea, in timpul sarcinii, cresterea fluxului sanguin la nivel genital poate determina cresterea presiunii si duce la senzatie de greutate."
https://www.sfatulmedicului.ro/......icai_17237