Eu zic sa ramai cu actualul am facut si eu greseala asta si mersi ca mi-ai rasp la intrb...fostul se schimba ca vremea azi te iubeste maine nu poate si data viitoare te va lasa balta vrea numai sa se joace cu tine in ghilimele pup si bafta:*
Cati ani ai? 12?
Normal ca actualul e mai bun, desi nu cred ca te iubeste nici in 10 ani ca abia v-ati combinat? Dar e mai bine cu el ca poate sa fie altfel decat cu fostul care isi bate joc de tine.
Fostul doar vrea sa-si demonstreze ceva cu tine!
Eu cred ca cel mai bine este in primul rand sa fii singura ce faci. E o situatie destul de dificila. Daca alegi sa fii cu primul te vei arde cu siguranta mai tarziu, daca vei fi cu al doilea il poti rani pe el daca dupa un timp el incepe sa tina mult la tine si tu iti dai seama ca nu simti nimic. Cea mai buna solutie ar fi sa renunti si sa fii singura o vreme.
Iubesti chiar asa de mult y -ul, incat ti l-ai bagat in nume, scrii toate cuvintele cu y in loc de i? Acest obicei ti-a alterat povestirea.Eu inteleg ca esti confuza, cu literele, cu iubitii, dar nici chiar asa. Cred ca cineva ti-a dat raspunsul corect, iubeste-i pe amandoi, probabil iese unul intreg. Eu in aceasta situatie nu inteleg baietii, dar asta-i alta poveste.
Primul s-a ofticat ca te-a vazut cu celalalt si vrea doar sa demonstreze ca te poate avea oricand are el chef. Nici nu-l mai baga in seama, da-i toata dragostea celui cu care esti
Asa ii trebuie, abia dupa ce a pierdut, dupa ce a dat cu piciorul la ce avea, si-a dat seama ca tine la tine, pentru ca intimp o sa incepi si tu sa tii la el...lasa-l asa pe fostul, fii indiferenta, chiar daca tii la el, incearca sa ai o relatie cu baiatul care esti acum, daca ai vazut ca merita, si ca tine la tine. sa nu il lasi pentru a te intoarce la fostul, deoarece nu ai de unde sa stii ca dupa aia nu o sa te lase iar, si o sa il pierzi pe baiatul care esti acum. ai grija ce faci, pentru a nu regreta mai tarziu.
Daca sa-r da si la mine fetele asa...cum te-ai dat tu la ala... eu zic sa-l alegi pe al 2lea ca primul te-a pierut da ce-l mai bine nu e sa fi cu amn2? ca nu ai fi prima
Azi te iubesc, maine nu te mai iubesc?! Asta nu e iubire, cunosti motivele pentru care te-ai despartit de fostul, pune in balanta si alege.Nu te grabi, incearca sa menti o legatura frumoasa cu actualul si sa nu faci o comparatie intre ei, foarte urat asta.
Nu lasa pasarea din mana pentru cea de pe gard.Sau cum se zice? Fostul daca e prost si nu a stiut sa te pastreze lasa-l in plata domnului.Vezi-ti de actuala relatie si nu te mai da le vrajeli cu fostul sau altii.Respecta-te si respecta-ti prietenul actual daca el stie sa te aprecieze si sa te trateze cu adevarat.
Pe fostul. Poate a realizat ce a pierdut si vrea sa recupereze.nu stiu e doar o parere.