Se pare ca instinctul tau iti da sfatul cel mai bun si de atata timp te impinge sa-l refuzi pe acest baiat!
Cu alte cuvinte,stii si singura ce ai de facut si judeci bine.
E clar ca ai o slabiciune si ca-l placi mult,tu spui ca esti indragostita,dar eu iti spun ca nu esti,daca erai nu stateai sa intrebi,ci pur si simplu erai cu el.
Da,te intereseaza persoana lui foarte mult,vrei sa fii mereu prin preajma lui,dar teama de suferinta e mai puternica,e instinctul tau de autoaparare,care functioneaza perfect.
Sfatul meu?
Daca vezi ca nu-si schimba felul de a fi,ramai la gradul de multa simpatie prietenoasa,la care sunteti acum si nu te complica.
Nu sunteti impreuna si deja iti provoaca probleme,gandeste-te cu cat mai multe ar fi problemele si complicatiile daca ati mai fi si impreuna!
In plus,vad ca ai si o gelozie stranie,te-ai infuriat ca a sarutat o fata,desi nu aveai dreptul asta,nu e iubitul tau,poate face orice doreste,nu?
Pe urma,daca veti fi impreuna,ce te face sa crezi ca isi va schimba obiceiurile? Nu intotdeauna saruturile au tenta erotica si, daca e obisnuit sa sarute fete, nu se va schimba, lucru care va provoca multe certuri intre voi si multa suferinta.
Nu cred ca o face doar ca sa fii tu geloasa, o face pentru ca e popular, cunoscut si simpatizat...
Te sfatuiesc sa continui sa refuzi.
Atunci dai bataie! El decat te face geloasa, o metoda veche si enervanta a baietilor. Si daca nu esti perfect sigura zii(baiatului) ca, ai de gand, sa incerci, dar doar sa incerci ca sa eviti sa fi ranita, si daca in final relatia merge bine tine-l aproape, pana la urma esti fata singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa te imbraci frumos si sa fi mereu aranjata ca sa nu dai o impresie gresita!
Mult succes!
Scurt si la obiect, doar doreste sa fi alta captura in colectia lui din cauza asta te face geloasa ca sa-i cazi in plasa, fi fata isteata si ocoleste-l
Asta da dovada ca ai inima buna, dau pariu ca nu e v numai de el, daca ai vede o batranica care se impiedica si aluneca nu sari in ajutorul ei? eu zic sa pui stop sentimentelor fata de individul respectiv
e si normal, la varsta pe care o ai, cauta sa iti infrangi sentimentele de pe acum, pe viitor o sa ai noroc
Uita de baiatul acela, o sa regreti, treaba ta
cred ca ai un hobby, cel putin, umpleti timpul liber cu diverse activitati si asa, o perioada nu o sa mai vezi baieti blonzi cu ochi albastrii
Eu sunt genul care incearca tot ce e nou si de aceea o sa iti zic sa incerci, ce ai de pierdut? toata lumea sufera sau a suferit din dragoste....si sincer e una dintre cele mai frumoase suferinte.
dar ce nu inteleg cum ai ajuns la 32 de ani sa ceri sfaturi despre barbati pe net?(sincer mi se pare o idiotenie sa ceri asemenea sfaturi, nu vorbesc numai de tine). ar fi trebuit sa ai o parere despre ce barbatii iti plac si care nu, cu care sa fi sau cu care sa nu fi.
cum ar fi sa intalnesti un necunoscut care sa iti placa tare, el te invita la o cafea si tu: Scuze trebuie sa intreb publicul meu de pe blog daca sa ies sau nu sa ies la cafea cu tine. (absurd nu? ceva de genu e si topicul tau) fa ce iti place, ce vrei pe moment si o sa-ti fie bine (si nu imi raspunde: pai fac ce vreau...intreb pe blog, ca te faci de ras)
AlexiaIordache întreabă: