Cel mai usor si cel mai sigur ar fi sa-l intrebi singura printre altele. ce e cu aia?
cel putin eu cand vreau sa aflu ceva, intreb direct. decat sa presupun-=)
Esti doar o amica pentru el, clar. Daca vroia altceva de la tine, iti zicea direct, pentru ca din cate zici u nu pare sa fie genul de baiat care sa se fereasca.Sorry. NEXTTT
Poate vrea sa te faca doar geloasa sau ii este frica sa faca el primul pas si iti da de intzeles ca daca nu faci ceva repede poti sal pierzi asa ca iatzi inima in dintzi si gasind un moment mai potrivit cerei prietenia
GOOD LUCK
Intrați pe www.ymlover.com și povestiți mai multe lucruri. Sigur o să găsiți o soluție.
Am la asa ceva am trecut l-am ignorat, dar ma cauta in continuu deci imi da mereu de inteles ca si el ma place, singura problema e ca eu sunt foarte nelnistita gandindu-ma ca e interesat de alta fata cand inca nici nu m-a,, descoperit'' pe mine complet! iar de cerut prietenia nu are niciun rost sunt sigura ca vrea sa fim impreuna de fapt banuiesc ca in curand ma va intreba, insa ma doare sa-l stiu interesat de alta fata ce ar trebui sa fac?
Mutubal întreabă: