| nmilana a întrebat:

Bună, acum 2 săptămâni am încercat sexul anal și de atunci îmi vine mereu sa fac treaba mare dar nu pot, simt durere în zona anala oare trebuie sa merg la doctor sau trece de la sine?

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Super, mergi la medic dar numai fa sex anal, lasa l pe prietenul tau ca nu el suferă, tu suferi si ce dureri, fundul nu este creat de Dumnezeu pentru a face sex penttru a intra ceva in el, perin fund se iasa doar treaba mare, vaginul da este creat special pentru a intra in el penis suportă, exact cum suporti la nastere, azi ai facut treaba mare? Multa sanatate, bea lichide si unge te cu o crema de hemoroizi in fund ca sa cicatrizeze rana si evita constipatia ca daca ai scaunul tare iar te va durea.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la medic. S-a defectat garnitura. Nu ati folosit lubrifiant.

| TimberWolf a răspuns (pentru darrio2007):

Da-le bre matale niste vaselina!

| TimberWolf a răspuns (pentru darrio2007):

Chiar, asta imi aduce aminte de bancul ala cu vaselina. Ajunge unu la puscarie si vin aia la el. Ba, cum vrei sa te ardem in dos cu vaselina sau fara? ala se gandeste...cu vaselina.
La care unu din ei: ba, Vaselina, hai incoa!

Numai incerca asa ceva, ia un dulcolax poate esti constipata, sa inteleg ca esti fata sau? Ce varsta ai si cine te a pus sa faci sex anal? Daca nu reusesti sa iti revii cu dulcolax va trebuii sa te vada medicul chirurg si sa iti recomande sa faci o colonoscopie pentru a vedea exact ce ai acolo.si tu de doua saptamini nu ai mai facut treabă mare?

| nmilana explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am făcut, dar îmi vine mereu să fac

O sa iti distrugi sfincterul anal daca tot faci sex anal, de aceea simti mereu nevoia sa faci treaba mare ca ai in zona sfincterului problema o fi fisurat, trebuie sa te vada un medic sa faci colonoscopie altfel nu sti cauza, esti fata? Ce varsta ai? Numai fă sex anal NICIODATA!

| nmilana explică (pentru CristiDinBucuresti):

Da sunt fată am 20 de ani, iubitul meu mă tot bătut la cap ceva timp și de-aia am
Încercat, nu sunt urme de sânge nimic mâine merg la medic

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru nmilana):

Super, mergi la medic dar numai fa sex anal, lasa l pe prietenul tau ca nu el suferă, tu suferi si ce dureri, fundul nu este creat de Dumnezeu pentru a face sex penttru a intra ceva in el, perin fund se iasa doar treaba mare, vaginul da este creat special pentru a intra in el penis suportă, exact cum suporti la nastere, azi ai facut treaba mare? Multa sanatate, bea lichide si unge te cu o crema de hemoroizi in fund ca sa cicatrizeze rana si evita constipatia ca daca ai scaunul tare iar te va durea.

Multumesc pentru funda, multa sanatate si sa ne ti la curent dupa ce mergi la medic sa ne spui ce diagnostic ti a pus.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai s-a rupt anusul, de aceea ai dureri anale si disconfort.

| nmilana explică (pentru Violleta2022):

Dacă se rupea aveam sângerări ceva nu cred ca puteam rezista să stau așa

| Violleta2022 a răspuns (pentru nmilana):

In cazul asta urgent la medic, sa vezi ce ai!

| annonimaaaa555 a răspuns:

A trecut cam mult timp sa mai ai dureri. Du-te la doctor și fii deschisă cu el. Să-i zici tor ce simți

| nmilana explică:

Am făcut treabă mare nu sunt constipata dar simt să merg într-una și simt un disconfort în zona anala