| Andreeaioana30 a întrebat:

Buna!
Acum 2 saptamani am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu pentru prima oara. In timpul actiunii nu am simtit nicio durere si nici dupa aceasta. Usurarea a fost normala fara dureri si fara sangerari *absolut deloc*.
Dupa 3-4 zile mi-a venit menstruatia si mi-a tinut aproximativ o saptamana si *ceva normal pentru organismul meu*.
Doresc sa stiu ce s-a intamplat si de ce nu am avut niciun fel de sangerare in afara de menstruatie?
Am vreo sansa sa nu ma fi dezvirginat?

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Da, este posibil sa nu te fi deflorat(nu s-a rupt himenul) din cauza ca acesta este este elastic. Dar, odata cu penetrarea a avut loc dezvirginarea ta, deci nu mai esti virgina.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dezvirginarea s-a produs, dar daca baiatul are un cuc foarte subtire, acela nu poate rupe himenul si nici produce sangerarea. De aceea a intrat atat de usor si nu ai avut dureri si nici sangerare.

| Goete a răspuns:

Deci ai facut-o pentru prima oara cu iubitul tau.
Si inainte, cu cati ai facut-o?

| SociopatuI a răspuns:

Dezvirginarea se produce fie ca vrei fie va nu vrei in momentul in care un penis uman iti penetreaza vaginul. Nu trebuie sa se intample nimic mai mult. Ruperea himenului este doar un accident, nimic mai mult.